12:05, 4 Mai 2009 publicat în Entertainment

In premiera nationala, Teatrul de Magie prezinta pe scena Teatrului Ion Creanga, marti, 5 mai, primul spectacol de iluzionism pentru copii din Romania: Kids Magic Show. Inconjurat de porumbei colorati, iepurasi si papagali, magicianul Andrei Teasca va crea o poveste magica in care copii vor face cunostinta cu clovnul Filippo, cu Iepurele Bocanila cu Printesa cea frumoasa, dar vor trebui sa-i si infrunte pe Balaurul cel fioros sau Zana cea rea.

In premiera nationala, Teatrul de Magie prezinta pe scena Teatrului Ion Creanga, marti, 5 mai, ora 18.00, primul spectacol de iluzionism pentru copii din Romania: Kids Magic Show.

Inconjurat de porumbei colorati, iepurasi si papagali, magicianul Andrei Teasca va crea o poveste magica in care copii vor face cunostinta cu clovnul Filippo, cu Iepurele Bocanila cu Printesa cea frumoasa, dar vor trebui sa-i si infrunte pe Balaurul cel fioros sau Zana cea rea.

Ma bucur ca am reusit sa facem acest spectacol pentru copii. Arta magiei este ceva nou la noi, dar copii sunt foarte receptivi si devin repede interesati si fascinati de trucurile magicianului. Totodata ne-am gandit sa dam o mana de ajutor si parintilor, oferindu-le o alternativa inedita si incitanta de petrecere a timpului liber alaturi de cei mici, declara Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie.

Citeste si:
”Raya și ultimul dragon”, aventură și metaforă despre maturizare și...
”Raya și ultimul dragon”,...

Spectacolul va fi unul interactiv pentru copii de orice varsta, iar din distributie, alaturi de Andrei Teasca, vor face parte Stefania Banica, Emil Dragan si Cristina Strecopitov.

Biletele au fost puse in vanzare la Casa de bilete a Teatrului Ion Creanga, pe site-ul www.bilet.ro si in magazinul Muzica.

Citeste si:
Interviu cu Lavinia Urcan, membru fondator Unfold Motion
Interviu cu Lavinia Urcan,...

Teatrul de Magie este prima institutie din Romania care aduce in atentia publicului fascinanta arta a magiei, propunandu-si sa o promoveze ca arta de spectacol si sa dezvaluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri