Garbo iti recomanda unul dintre cele mai bune romane din ultimii 40 de ani. Pentru a te convinge, iti oferim in dar unul dintre cele trei exemplare scoase la concurs.

Garbo iti recomanda unul dintre cele mai bune romane din ultimii 40 de ani. Pentru a te convinge, iti oferim in dar unul dintre cele trei exemplare scoase la concurs.

Pentru a participa trebuie sa trimiti un mail pe adresa andra@garbo.ro in care sa ne spui de ce iti doresti cartea. In plus, trebuie sa fi postat de cel putin cinci ori pe forumul Garbo. Este o carte speciala si ne dorim mult sa ajunga pe noptiera unei persoane care simte cu adevarat ca face parte din comunitatea noastra, acesta fiind motivul pentru care am inclus si cea de-a doua conditie. Este prima carte recomandata de Garbo in parteneriat cu Humanitas Fiction.

Concursul se desfasoara pana duminica, 15 martie, iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul acestui articol si pe mail in cursul saptamanii viitoare. Nu uita sa precizezi si numele de utilizator folosit in cadrul comunitatii Garbo!

Kudika Tarot

Cartea face parte din colectia “Raftul Denisei”, de altfel colectia noastra favorita de la Humanitas. Printre romanele din aceeasi colectie, amintim doar: Generatia X, Recviem pentru un vis, Portocala mecanica, Absurdistan, Maestrul si margareta, Vrajitoarele din Eastwick, Imparatul mustelor, Incest.

Prezentare roman

Bestseller international, tradus in peste douazeci si cinci de tari si ecranizat in 2007 (Germania), in regia Mariei Schrader, cu Netta Gari si Rade Serbedzija in rolurile principale


Roman distins cu Premiul Asociatiei Editorilor (Israel, 1997), Premiul ACUM (Israel, 1997) si inclus in prestigioasa lista Der Spiegel a celor mai bune romane din ultimii patruzeci de ani

Din prima clipa in care Yaarah il intalneste pe Arie, vechi prieten al tatalui ei, se declanseaza o obsesie sexuala devastatoare. In viata tinerei, adulter incepe sa rimeze cu autodistrugere, caci toate reperele vechii sale existente ii scapa printre degete. Pana in momentul in care descopera, intr-o cutie cu fotografii erotice, ca barbatul care o fascineaza ar putea urmari o razbunare peste timp.
Yaarah este o tanara casatorita si indragostita. Casatorita cu Yoni, un barbat de incredere, dar insipid. Indragostita de Arie, personaj fascinant, plin de magnetism sexual si de contraste, prieten din tinerete al tatalui ei. Ruptura interioara se adanceste zi de zi, sub actiunea coroziva a minciunii si vinovatiei, pana cand Yaarah pierde contactul cu realitatea. Este complet subjugata vointei lui Arie, obsesiei sexuale care ii bruiaza gandurile, dar si trecutului – caci acest barbat are acces la secretele tragice ale familiei ei. In vreme ce Yoni pleaca singur la Istanbul, in ceea ce ar fi trebuit sa fie o luna de miere tarzie, Yaarah devine prizoniera erotica a lui Arie. Treptat, nuantand dezvaluirile lui socante prin propriile descoperiri, ea reface un scenariu de familie marcat de pasiuni distructive. Viata amoroasa este o carte senzuala si reflexiva, torentiala si purificatoare, ca orice cufundare deplina intr-o constiinta – pe alocuri straina, pe alocuri familiara – aflata in plin zbucium. Extrem de subtila in psihologia personajelor sale, Zeruya Shalev scrie un roman in care sinceritatea si autoiluzionarea sunt la fel de violente.

Citeste si:
Editura Librex lansează ”Gândește și vei fi bogat”, cea mai bună...
Editura Librex lansează...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri