"O poveste irezistibila despre vrajitorie, stiinta si o iubire imposibila."

In cautarea tainei pe care vrajitoarele au ascuns-o timp de secole.

Proaspat intorsi din calatoria in timp ce i-a purtat pana in Anglia anilor 1590, Diana Bishop si Matthew Clairmont sunt asteptati de vechi prieteni, dar si de noi amenintari. Vestea ca Diana urmeaza sa nasca gemeni este primita cu entuziasm, dar si cu ingrijorare. In timp ce Diana trebuie sa-si apere pozitia in mijlocul complicatului neam de Clairmont, pastrand totodata secretul asupra adevaratei naturi a puterilor ei, Matthew isi vede propriile taine scoase la lumina atunci cand Benjamin, fiul pe care il credea pierdut, revine in viata lui cu ganduri negre si o puternica dorinta de razbunare.

Singura cale de a-si ocroti familia si prietenii ramane reintregirea misteriosului manuscris Ashmole 782 si descifrarea continutului sau. Strangand in jurul lor vampiri, vrajitoare, demoni si chiar oameni, Diana si Matthew se lasa condusi de scrierile stravechi, dar si de stiinta moderna, intr-o palpitanta aventura a cunoasterii la capatul careia vor afla cine sunt cu adevarat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

„O poveste irezistibila despre vrajitorie, stiinta si o iubire imposibila.“ (People)

„Deborah Harkness ne conduce prin locuri pe unde n-am mai fost niciodata pana acum... Incantator!“ (USA Today)

Autor: Deborah Harkness

Carte aparuta la editura Litera


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri