Cum ii faci pe copii sa le placa cititul? Simplu: scrii o carte care le place.

Cum ii faci pe copii sa le placa cititul? Simplu: scrii o carte care le place. Pui la un loc pisici, elefanti, un plasture, fetite si baieti, tantari, spanac, un rinocer, un caca, tatuaje, pe Mos Craciun, un Happy Meal, un capcaun, niste parinti si-un part, ii intorci cu susu-n jos si vezi ce iese.

Daca mai adaugi si rime, ies niste poezii cu prostii pentru copii in care o pisica, in loc sa creasca, se face mai mica si devine parazit, elefantul se satura de leganat si goneste prin oras intr-o motocicleta cu atas, o guma se mesteca o saptamana, caruselul, in loc de cai si de sarete, e dotat cu baieti si fete, copiii cauta elixirul fericirii in loc sa-nvete tabla inmultirii, iar ursul e mancat de mure. Daca mai pui si multe idei ciudate, finaluri neasteptate si cele mai smechere ilustratii… E, uite asa, ii faci pe copii sa le placa cititul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului

PE DOS - poezii cu prostii pentru copii -, de Carmen Tiderle, ilustratii Vali Petridean, e din 26 noiembrie in librarii. Hai sa le citim, copii!

Despre autoare

Absolventa a Facultatii de limbi si literaturi straine, sectia spaniola-franceza, dar cunoscuta mai ales pentru campaniile publicitare de succes pe care le-a facut ca director de creatie si copywriter, Carmen Tiderle intra in literatura pentru copii cu o carte cu totul speciala: PE DOS, poezii cu prostii pentru copii. O carte pentru copiii zilelor noastre cu poezii cum nu vei gasi in manuale, ilustrata de Vali Petridean.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri