Natura este cu adevarat uluitoare.Se manifesta in moduri atat de surprinzatoare, iar sufletul uman ramane vrajit. Sa vezi pe viu aceste locuri, poate fi o experienta marcanta dar, multumita internetului, putem face astazi, chiar o incursiune virtuala. Descopera locuri fascinante, despre care, probabil nu ai stiut. La pozitia a 6-a, e o surpriza!

5. Lacul Abraham - Canada SI bulele de aer inghetat

Lacul Abraham este locul unuia dintre cele mai rare fenomene care pot fi vazute pe Pamant. Prins sub suprafata inghetata a lacului, gazul de metan inghiata si se topeste, inghiata si se topeste, creand superbe bule de aer, in timp ce isi cauta iesirea spre suprafata.

Metanul se creeaza atunci cand pantele si animalele moarte ale lacului se scufunda pe fundul lacului si intra in reactie cu bacteriile ce se gasesc aici. Bacteriile descompun materia organica si eliminand gazul. De obicei, gazul este eliminat pe la suprafata lacului, dar atunci cand acesta este inghetat, metanul trebuie sa se straduiasca un pic mai mult sa iasa la suprafata, creand acest fenomen spectaculos si privelisti care iti iau rasuflarea.

Foto: Shutterstock.com; Abraham Lake; bule de aer inghetat, lac, Lacul Abraham

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri