Ghidul indicelui glicemic este, de fapt, un ghid care va ajuta sa navigati prin lumea dietelor si a nutritiei, va ofera raspunsuri la intrebarile despre carbohidrati si despre reducerea riscurilor de aparitie a problemelor de sanatate.

Indicele glicemic (IG) nu este un regim alimentar. Este un indrumar pentru un mod de hrana sanatos, care va poate ajuta sa faceti schimbarile de care aveti nevoie pentru a ajunge la greutatea dorita, pentru a reduce riscurile aparitiei problemelor de sanatate si pentru a obtine toate nutrimentele de care aveti nevoie pentru o dieta echilibrata.

IG va permite sa alegeti o gama larga de variante fara a va infometa sau a fi robii calculelor. Si, mai intai de toate, va pemite sa mancati si sa va satisfaceti capriciile alimentare. Aceasta carte este, de fapt, un ghid care va ajuta sa navigati prin lumea dietelor si a nutritiei, va ofera raspunsuri la intrebarile despre carbohidrati si despre reducerea riscurilor de aparitie a problemelor de sanatate. Gasiti aici tot ceea ce trebuie sa stiti despre:

  • ce este si la ce foloseste indexul glicemic;
  • cum sa va planificati mesele luate acasa sau in oras;
  • cum sa scadeti in greutate (cu succes);
  • cum sa va alegeti alimentele pe care le consumati folosind indicele glicemic;
  • care este drumul catre o viata sanatoasa.

Barbara Ravage este scriitor specializat in probleme de sanatate, mai ales in cele de nutritie. A absolvit Barnard College din New York si este membru al National Association of Science Writers. Scrie de aproximativ 25 de ani despre modul de alimentatie, sanatate si medicamente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Autor: Barbara Ravage

Editura All


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri