25 Februarie 2013 publicat în Entertainment 22 share-uri

Se spune ca este visul oricarui copil sa aiba o casuta doar a lui in copacul din gradina. Uneori, cei care nu au avut parte de aceasta bucurie in copilarie, isi fac o casuta in copac atunci cand devin adulti.

Se spune ca este visul oricarui copil sa aiba o casuta doar a lui in copacul din gradina. Uneori, cei care nu au avut parte de aceasta bucurie in copilarie, isi fac o casuta in copac atunci cand devin adulti. Conceptul a fost mult dezvoltat in ultimii ani, constructia caselor in copaci devenind din ce in ce mai complexa. Casele s-au marit si au fost echipate si utilate cu tehnologii de ultima generatie. Nici industria hoteliera nu a ratat acest trend, iar hotelurile in copaci sunt o afacere infloritoare, pe orice continent s-ar afla. Marcadelux.ro iti prezinta un top al celor mai frumoase zece hoteluri in copaci.

The Tree House Resort, Jaipur

Jaipur, dupa ce conduci pe drumuri prafuite, dai de o oaza de verdeata pe care nu te-ai fi asteptat sa o gasesti. De fapt, asta a si fost ideea proprietarilor hotelului in copac The Tree House Resort, un loc in mijlocul pustietatii. De indata ce ajunji la inaltime, privelistea iti taie rasuflarea. Un adevarat cuib pentru indragostiti, un paradis verde unde vei primi micul dejun la pat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Cand iesi din hotel, te poti pliba printre animalutele din curte sau, daca vrei, poti merge in safari. Sau poate esti mai comod si vrei sa mergi la un spa inconjurat de pasari. Nu te gandi ca proprietarii locului le aplica rele tratamente animalelor. Pasarile, ale caror triluri te vor relaxa, sunt culese din salbaticie, dupa ce au suferit accidente si nu ar mai fi avut sanse de supravietuire.

Mancarea este pentru toate gusturile insa, cireasa de pe tort este barul, unde te va servi chiar proprietarul, un adevarat narator, ce te va introduce cu talent in fascinanta lume rurala indiana.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto: Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri