Cartea lui Daniel Mafteiu face parte din categoria amuzanta a falselor tratate.E o carte plina de umor si inteligenta. Citind-o, inevitabil din cand in cand va va pufni rasul.

"Cartea lui Daniel Mafteiu face parte din categoria amuzanta a falselor tratate. O extraterestra de 30 de ani, cu MBA la Paris, incearca sa-si initieze egalele, in maniera sistematica, in tainele managementului culinar.

"Luand in raspar jargonul stiintific, li se explica know-how-ul necesar fierberii unui ou sau, de pilda, modul cum poate fi recunoscuta bucataria intr-un apartament: este incaperea cu multe electrocasnice si fara WC. Extraterestrele nu sunt altceva decit superfemeile manager de la multinationale, pentru care ciorbitele sunt la fel de misterioase ca supa primordiala".

"Evident, din punct de vedere economic si social, ele vin din alta lume, asa ca isi merita numele. E o carte plina de umor si inteligenta. Citind-o, inevitabil din cand in cand va va pufni risul".

"Pericolul este ca, amintindu-va anumite scene, vi se poate intampla acelasi lucru cand intrati in bucatarie sau mergeti la piata. Si stiti bine, nu e sanatos sa razi de unul singur. Mai ales in spatiile publice." (Dan Lungu)

Autor: Daniel Mafteiu

Editura Polirom


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mic tratat de management culinar.