"Iubirea din nou" este un roman despre neputinta naratorului de a se elibera de un vechi amor, de a termina o poveste scurta si condensata, si de a trai o noua iubire cu Lou, care, la randul ei, are o fiica de patru ani.

Philippe Forest, cunoscut publicului roman prin intermediul romanului Sarinagara, ocupa un loc distinct in peisajul cultural francez, fiind adeptul unui tip de scriitura ce imbina elemente ale romanului clasic si ale celui experimental.

“Iubirea din nou” (Le nouvel amour), ultimul roman al lui Philippe Forest, este scris, ca si celelalte (L'enfant éternel, Sarinagara, Tous les enfants sauf un), in siajul, dezastrul si consecintele mortii fiicei sale Pauline, in varsta de patru ani.

“Iubirea din nou” este un roman despre neputinta naratorului de a se elibera de un vechi amor, de a termina o poveste scurta si condensata, si de a trai o noua iubire cu Lou, care, la randul ei, are o fiica de patru ani. Pauline ramane o devoratoare de iubire, impiedicand separarea parintilor, ca si cum totul ar trebui sa ramana neschimbat intre ei, in acelasi decor imuabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Autor: Philippe Forest

Traducere de: Ana Antonescu

Editura Nemira


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri