Carte: Iubirea din nou

12:07, 11 Iulie 2008 publicat în Entertainment

"Iubirea din nou" este un roman despre neputinta naratorului de a se elibera de un vechi amor, de a termina o poveste scurta si condensata, si de a trai o noua iubire cu Lou, care, la randul ei, are o fiica de patru ani.

Philippe Forest, cunoscut publicului roman prin intermediul romanului Sarinagara, ocupa un loc distinct in peisajul cultural francez, fiind adeptul unui tip de scriitura ce imbina elemente ale romanului clasic si ale celui experimental.

“Iubirea din nou” (Le nouvel amour), ultimul roman al lui Philippe Forest, este scris, ca si celelalte (L'enfant éternel, Sarinagara, Tous les enfants sauf un), in siajul, dezastrul si consecintele mortii fiicei sale Pauline, in varsta de patru ani.

“Iubirea din nou” este un roman despre neputinta naratorului de a se elibera de un vechi amor, de a termina o poveste scurta si condensata, si de a trai o noua iubire cu Lou, care, la randul ei, are o fiica de patru ani. Pauline ramane o devoratoare de iubire, impiedicand separarea parintilor, ca si cum totul ar trebui sa ramana neschimbat intre ei, in acelasi decor imuabil.

Citeste si:
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și...
Utilizarea excesivă a...

Autor: Philippe Forest

Traducere de: Ana Antonescu

Citeste si:
Sfaturi pentru a evita un stil de viață monoton
Sfaturi pentru a evita un...

Editura Nemira


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri