Pentru astazi, ti-am pregatit un test haios si relaxant de personalitate. Nu trebuie decat sa alegi desenul care te atrage cel mai tare dintre cele cinci si apoi sa citesti ce spune despre tine, acel desen!

4. Personalitate pragmatica, rationala

Daca ti-a placut acest desen, atunci inseamna ca esti o tipa rationala. Iti place sa crezi ca "Norocul si-l face omul cu mana sa!", asa ca actionezi tot timpul in mod pragmatic, rational. La tine totul este calculat si structurat.

Gasesti mereu solutii surprinzator de practice, creativitatea ta fiind nemarginita in aceasta privinta. Datorita firii tale responsabile si sistematice, esti in orice circumstanta considerata a fi o persoana de incredere. In toate mediile unde activezi, daca ai anumite responsabilitati, le duci la indeplinire cu simtul raspunderii si seriozitate.

In familie sau in grupul de prieteni, tu ai mereu initiativa si te bucuri sa organizezi asa cum trebuie evenimentele sau caminul familiei.

Esti de altfel, o familista convinsa si viata nu ti s-ar parea implinita, fara copii si partener. In iubire, probabil vei alege mereu rational si nu din prisma sufletului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri