Pentru astazi, ti-am pregatit un test haios si relaxant de personalitate. Nu trebuie decat sa alegi desenul care te atrage cel mai tare dintre cele cinci si apoi sa citesti ce spune despre tine, acel desen!

5. Personalitate independenta, originala

Nevoia de a depasi barierele este acuta in ceea ce te priveste. Nu ai acceptat niciodata ca ceilalti sa vina si sa iti impuna reguli. Erai fata rebela in adolescenta si nonconformismul isi face mereu simtit prezenta in viata ta.

Tot ce iti doresti este o viata libera de constrangeri si uneori, nevoia de a fi libera te impinge catre gesturi pe care ceilalti le percep a fi "nebunesti". Sa iti dai demisia de la serviciu, chiar daca lucrurile par sa mearga bine, de exemplu.

Pentru ca inspiri incredere in tine insati si in capacitatile tale, oamenii te iubesc si adora sa te aibe in preajma. Ii inspiri cu ideile tale creative, atipice si in acelasi timp bine studiate. Tu in schimb, n-ai sa imiti niciodata ceea ce este "la moda", cautandu-ti in permanenta un stil propriu, original.

In iubire te simti uneori nefericita, atunci cand ti se pare ca relatia devine constrangatoare. Uneori ai vrea sa iti iei zborul si sa fugi in lume, precum o porumbita...

Credit Grafica: Iulia Sima-Garbo.ro

Viziteaza Pagina Garbo de Quiz pentru a descoperi mai multe Teste de personalitate si nu numai

Iti recomandam si alte teste:

Cel mai exotic si fascinant Test de Personalitate: Ce Regina a Egiptului esti?

Testul Adevarului in cuplu: Este el Alesul?

Testul Personalitatii Sacre: Descopera-ti destinul si zana guvernanta!

Testul Psiho-Astronomic al Originii Planetare - un test absolut provocator despre personalitatea ta galactica!

Testul noroc-bogatiei: Afla care este norocul tau la bani!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri