Un spectacol plin de culoare, la care Fratii Grimm, Petre Ispirescu si Walt Disney si-ar rezerva din timp locuri in sala.

Comunicat de presa

"Fluturi si oameni" este un spectacol neastamparat, gandit special pentru copiii neastamparati ai zilelor noastre. Copii care sigur vor intelege de ce fluturii, mai nou, iau lectii de balet, cum se face ca veveritele merg la cumparaturi in pasi de step si ... unde isi vor petrece luna de miere Scufita Rosie si Lupul cel Rau.

Citeste si:
Top 4 tipuri de riduri
Top 4 tipuri de riduri

O excursie zburdalnica, ca intr-un montagne russe, din poveste in poveste si din taram in taram, de la scoala fluturilor pana la fundul oceanului, din mijlocul padurii si pana in studioul unde capata viata desenele animate; un spectacol plin de culoare, la care Fratii Grimm, Petre Ispirescu si Walt Disney si-ar rezerva din timp locuri in sala.

Daca se spune ca bataia unei aripi de fluture poate dezlantui o tornada, atunci spectacolul creat de Silviu Oltean impreuna cu cei zece actori ai Companiei de teatru Passe-Partout Dan Puric seamana cu o mica furtuna din care se va naste, ca in toate povestile frumoase, curcubeul...

scenariul, regia si ilustratia muzicala: Silviu Oltean
asistenti regie: Ana Pepine, Paul Cimpoieru
coregrafia: Lelia Marcu
costumele si scenografia: Wilhelmina Arz
lumini si sunet: Ilina Pepine si Ionel Nitulescu
foto & video: Regele si Regina Ionescu
butaforie: Nicolae Iancu
cu: Ana Pepine, Lelia Marcu, Veronica Stoian, Daniela Ni
culae, Andreea Capraru, Paul Cimpoieru, Silviu Man, Florin Rosu, Toni Dumitrescu, Ionut Marcu.

Citeste si:
”Black Widow /Văduva neagră”, o incursiune în trecutul celei mai...
”Black Widow /Văduva neagră”,...

Rezervari si bilete: casa salii Rapsodia din Str. Lipscani nr. 53, telefon 021/315.89.80 sau 0761.319.819. Program casa de bilete: Luni - inchis | Marti - Miercuri: 11-18 | Joi, Sambata, Duminica: 12-19 | Vineri: 11-19.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri