Editura Cununi de stele va fi prezenta la Festivalul Namaste India, editia a II-a, care se va desfasura in perioada 15-19 iunie 2011 la Casa Tineretului din Timisoara (intre orele 11:00 – 21:30).

Comunicat de presa

Infiintata special pentru a publica opera primei traducatoare a lui Eminescu in Asia, Amita Bhose – eminescolog, doctor in filologie, traducator, scriitor, profesor de bengali, sanscrita si civilizatie indiana la Universitatea Bucuresti (1972-1991) – editura va avea un stand de carte in cadrul Festivalului si va organiza un eveniment in fiecare zi.

Evenimente in cadrul Festivalului Namaste India

15 iunie, ora 18:30: prezentarea personalitatii si operei Amitei Bhose, sub titlul Amita Bhose, sora mai mare a lui Eminescu.

16 iunie, ora 18:00: prezentarea cartii Eminescu si limba sanscrita. Eminescu – primul traducator roman din limba sanscrita.

17 iunie ora 17:00: prezentarea cartii Radha si Krisna, de Chandidas, traducere din bengali de Amita Bhose. Una dintre cele mai sensibile si frumoase creatii artistice din literatura bengali.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

18 iunie, ora 15: lansarea cartii Scrisori rupte de Rabindranath Tagore, traducere din bengali de Amita Bhose. Prima traducere romaneasca a lui Tagore dupa versiunea originala bengaleza.

19 iunie, ora 15: lansarea primului Manual de limba sanscrita din Romania, de Amita Bhose, conceput pe baza experientei didactice la Universitatea Bucuresti.

Detalii:
Carmen Musat-Coman
director editorial
tel: 0722455806
office@edituracununidestele.ro
www.edituracununidestele
www.namasteindia.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri