Editura Cununi de stele va fi prezenta la Festivalul Namaste India, editia a II-a, care se va desfasura in perioada 15-19 iunie 2011 la Casa Tineretului din Timisoara (intre orele 11:00 – 21:30).

Comunicat de presa

Infiintata special pentru a publica opera primei traducatoare a lui Eminescu in Asia, Amita Bhose – eminescolog, doctor in filologie, traducator, scriitor, profesor de bengali, sanscrita si civilizatie indiana la Universitatea Bucuresti (1972-1991) – editura va avea un stand de carte in cadrul Festivalului si va organiza un eveniment in fiecare zi.

Evenimente in cadrul Festivalului Namaste India

15 iunie, ora 18:30: prezentarea personalitatii si operei Amitei Bhose, sub titlul Amita Bhose, sora mai mare a lui Eminescu.

16 iunie, ora 18:00: prezentarea cartii Eminescu si limba sanscrita. Eminescu – primul traducator roman din limba sanscrita.

17 iunie ora 17:00: prezentarea cartii Radha si Krisna, de Chandidas, traducere din bengali de Amita Bhose. Una dintre cele mai sensibile si frumoase creatii artistice din literatura bengali.

Kudika Tarot

18 iunie, ora 15: lansarea cartii Scrisori rupte de Rabindranath Tagore, traducere din bengali de Amita Bhose. Prima traducere romaneasca a lui Tagore dupa versiunea originala bengaleza.

19 iunie, ora 15: lansarea primului Manual de limba sanscrita din Romania, de Amita Bhose, conceput pe baza experientei didactice la Universitatea Bucuresti.

Detalii:
Carmen Musat-Coman
director editorial
tel: 0722455806
office@edituracununidestele.ro
www.edituracununidestele
www.namasteindia.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri