Teatrul Nottara participă pentru prima dată la Noaptea Muzeelor

Teatrul Nottara va participa anul acesta pentru prima dată la Noaptea Muzeelor, eveniment cultural ajuns la cea de 13-a ediție, ce va avea loc pe 13 mai 2023. Cei care aleg să viziteze teatrul de pe Bd. Magheru sâmbătă noaptea vor avea parte de tururi ghidate, un spectacol de teatru și un concert, toate cu intrare gratuită.

Comunicat de presă

Astfel, de la ora 20:00, vor începe tururile ghidate în expoziția multimedia „Origini/Repere - o călătorie în istoria Teatrului Nottara", un proiect inedit în spațiul teatral românesc, care documentează perioada 1942-1983. Participanții vor avea ocazia să viziteze și o parte din culisele teatrului și să întâlnească actori din trupa teatrului, prezenți special pentru a le împărtăși din bogata istorie a Teatrului Nottara.

Această incursiune în trecut va fi urmată de un spectacol din repertoriul teatrului. La miezul nopții, la Sala „Horia Lovinescu” se vor auzi ritmurile trepidante ale poveștii muzicale concepute de Cristina Juncu pornind de la lumea nebunească a personajelor caragialești, în spectacolul Oglinda neagră. În distribuție îi regăsim pe Rareș Andrici, Mihaela Subțirică, Vlad Bălan, Cristina Juncu, Crenguța Hariton.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

După ce se vor despărți de Lache, Mache, Dl. Goe și alții asemenea, spectatorii nocturni vor avea parte, de la ora 01:00, de un concert susținut de trupa Midpoint, formată din Victor Diaconu (voce și chitară), Cătălin Manea (chitară bas) și Alexandros Raptis (percuție), vor oferi un mix de sounduri, de la rock alternativ până la inflexiuni de jazz.

Participarea la evenimente este gratuită, în limita locurilor disponibile și în baza unei înscrieri prealabile. Formularele de înscriere și detalii suplimentare se găsesc pe www.nottara.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri