Un fost profesor de la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca este acuzat de o absolventă că ar fi agresat-o sexual. Fosta studentă caută acum pe platforma Reddit alte victime, pentru ca bărbatul să fie tras la răspundere, relatează. La solicitarea Știri de Cluj, conducerea universității spune că „în cazul existenței unor sesizări scrise cu privire la orice formă de comportament abuziv din partea oricărui cadru didactic titular sau asociat, Facultatea de Istorie și Filosofie va lua măsuri imediate în conformitate cu Carta și regulamentele UBB”.

Absolventa precizează la începutul postării că există indicii că bărbatul „a fost un hărțuitor sexual în serie” și speră că mesajul ei „va ajunge la alte victime ale profesorului”.

„Profesorul era foarte popular în facultate printre noii studenți care nu știau de reputația lui de agresor, din cauza carismei și a modului în care preda. Din păcate am aflat mai târziu că folosea această reputație pentru a se da la studente, abordându-le chiar și în salile de curs când ele erau singure. Citeste continuarea pe educatieprivata.ro

Sursa foto: Peshkova/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri