Tangibilă? Intangibilă? Căluzitoare? Laura Ionescu ne dezvăluie propriul limbaj sub îndrumarea luminii în cadrul Expoziției de Pictură “Arc peste timp”. Joi, începând cu ora 19, la Londohome (București, Str. David Praporgescu 31)

Comunicat de presă

Tăioasă ori brutală, fiecare săgeată de lumină lasă o nouă amprentă a unei povești, un nou tablou, o infățisare a unei amintiri vechi. Culorile acide marchează granița estetică dintre expresionism si fauvism ca o completare a durității emoțiilor interioare.

Fie că abstracționează prin simboluri sau siluete, Laura se picteză pe sine în cautarea propriului ei adevăr. Artista face un salt educațional și artistic între România și Franța, cumulând o experiență relevantă în ambele direcții.

Astfel, nu se pune problema de lumi fantastice, stări de visare sau un suprearealism epuizat. Ci artista ne invită să-I descifrăm limbajul de o sinceritate covârșitoare.

Suntem martorii unei colecții contemporane de artă contemplativă care, asemenea luminii, ne poate ridica intrebări despre noi în raport cu propriile suflete.

(Scenograf, Marian Văsii)

În deschidere vor cânta live în ritmuri de jazz & blues două voci puternice, „bune de pus pe rană”:
Anadi (Diana Oprea de la iUmor – https://www.youtube.com/@anadi3940) și Cristina Pleșa (actrița & vocal la trupaDECE – https://www.youtube.com/@trupadece6285)

Acolo unde timpul nu mai e de pierdut, cele două voci ne vor încânta seara cu farmecul lor invitându-ne să trăim prezentul.

Un altfel de studiu despre refracția luminii.

Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://www.facebook.com/events/s/expozitia-de-pictura-arc-peste/692587518949258/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri