Pe 22 august, de la ora 20.30, la Teatrul de Vară Herăstrău, se va juca spectacolul Dragostea celor trei portocale după o schiţă de Carlo Gozzi, în regia lui Michele Modesto Casarin, producţie a Teatrului Stela Popescu. Textul piesei, inspirat din celebrul basm antic scris de Carlo Gozzi în 1761, este dramatizat pentru această producţie de Carlotta Pansa și Michele Modesto Casarin, tradus de Oana Boșca Mălin și Matei Stoenescu.

Comunicat de presa

Echipa cu care a lucrat Michele Modesto Casarin este recunoscută la nivel internațional şi este formată din Licia Lucchese (scenograf și designer costume) și Stefano Perocco di Meduna (creator de măști), care au colaborat cu artiști din România, precum coregrafa Ioana Macarie și muzicianul Raul Kusak, asistent regie Ioana Rufu.

Din distribuţie fac parte, unii dintre ei acoperind roluri multiple, Silvio, Regele de Cupă: Aurel Sorin Sandu, Tartaglia, Prinț moștenitor: Răzvan Teodorescu, Clarice, nepoata regelui: Ana Maria Ivan, Brighella, paj: Vlad Benescu, Truffaldino, lacheu: Adrian Ciobanu, Pantalone, primul ministru: Andrei Atabay, Creonta, zmeoaică: Georgiana Vraţiu, Prințesa Margherita, prima portocală: Silvia Maurițiu, Prințesa Gelsomina, a doua portocală: Ioana Lixăndroaia, Prințesa Althea, a treia portocală: Ioana Rufu, Bătrâna ghicitoare: Manuela Hărăbor, Brutărița: Lavinia Cosma, Câinele: Andrei Dogaru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Michele Modesto Casarin, regizorul spectacolului Dragostea celor trei portocale, declara: Din punctul meu de vedere Gozzi este teatrul, pentru că el aduce pe scenă teatrul fantastic, ieșit din comun. Poporul, lumea, oamenii trăiesc în cotidian şi merg la teatru ca să vadă ceva neobişnuit. Acest „ieșit din comun” sigur că este legat de cotidian, dar devine un limbaj permutat în altă dimensiune, ajutându-ne să descoperim cotidianul într-un alt mod, prin intermediul unui limbaj extraordinar.”

Biletele se pot cumpăra online, de pe platforma www.mystage.ro sau de la teatrul unde se joacă, în ziua spectacolului.

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescuOfficial

www.instagram.com/teatrulstelapopescu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri