15 Martie 2018 publicat în Cultura 248 share-uri

Ramas-bun, Stephen Hawking! Ne vom intalni din nou, printre stele, pulsari, pitice albe si galaxii!

Stephen Hawking - CITATE CELEBRE

9. „Oamenii care se lauda cu IQ-ul lor sunt de fapt niste ratati.”

10. „Suntem doar o specie avansata de maimute pe o planeta micuta a unei stele medii. Dar putem sa intelegem Universul. Acest lucru ne face foarte speciali.”

Cat despre religiozitatea lui Stephen Hawking, el a contrazis de-a lungul vietii opinii teologice cu privire la existenta unui Creator, dar cu siguranta era un spiritual incurajandu-ne sa ne minunam de simplul fapt ca existam:

11. "Eu cred in explicatia cea mai simpla ca nu exista Dumnezeu. Nimeni nu a creat Universul si nimeni nu da directive in legatura cu soarta noastra. Acest lucru ma conduce catre o constientizare profunda ca probabil nu exista viata de apoi si rai. Avem doar aceasta viata pentru a aprecia acest grandios design al Universului si eu sunt extrem de recunoscator pentru aceasta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase Împreună în arte și simțiri

Foto: Shutterstock

12. … „Ar trebui sa realizam actiuni cu o mare valoare”, a raspuns Hawking atunci cand a fost intrebat cum ar trebui ca oamenii sa traiasca.

Si mai mult decat atat, este important ca absolut fiecare dintre noi sa constientizam ce impact avem in aceasta lume:

13. "Intr-o lume aflata in haos politic, social si de mediu, cum s-ar mai putea sustine rasa umana pentru alti 100 de ani? Nu cunosc raspunsul. De aceea intreb, pentru ca vreau sa ii fac pe oameni sa se gandeasca la asta si sa constientizeze pericolele care exista. "


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri