Cititul este una dintre activitatile care ar trebui sa fie pe lista noastra in permanenta, chiar daca uneori poate fi destul de complicat sa jonglam cu toate hobby-urile astfel incat sa se incadreze in timpul pe care il avem la dispozitie pentru acestea.

3. Cele 4 fete ale monedei - Ruediger Dahlke & Christoph Hornik

Folosind concepte psihologice accesibile, autorii demonstreaza prin exemple din realitatea curenta in ce fel putem transforma slabiciunile in puncte forte, iar asperitatile interpersonale in oportunitati de crestere. Gandirea in ”alb si negru” va fi astfel inlocuita de o constientizare a nuantelor si multiplelor ”fete” ale vietii.

Cartea poate fi achizitionata din librarria online Libris.ro

4. Creierul si inteligenta emotionala - Richard J. Davidson & Sharon Begley

Dupa 30 de ani de studiu al chimiei creierului, Davidson ne dezvaluie modul in care tiparele noastre cerebrale ne pot schimba viata si ce putem face pentru a ne imbunatati raspunsurile emotionale. Printr-o analiza aprofundata a legaturii minte-corp, autorii trec dincolo de psihologie si ne invata cum sa atingem starea de bine si sa avem o viata implinita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Cartea poate fi achizitionata din magazinul online Libris.ro

5. Cei sase stalpi ai increderii in sine - Nathaniel Branden

Nathaniel Branden ne impartaseste rezultatele unei cariere de succes, obtinute in urma unei vieti dedicate activitatii de cercetare. Lucrarea de fata isi propune sa demonstreze importanta respectului de sine in mentinerea sanatatii psihice, in realizarile personale ii in stabilirea unor relatii pozitive cu ceilalti.

Cartea poate fi achizitionata in magazinul online Libris.ro

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri