6 Octombrie 2017 publicat în Cultura 5 share-uri

Moving Fields este un spectacol de dans contemporan care chestioneaza conceptul de energie, punand corpul in dialog cu resursele sale ascunse.

Moving Fields are premiera la Bucuresti pe 8 octombrie, la Centrul National al Dansului, calatoreste la Cluj, unde pe 11 octombrie este gazduit de Fabrica de Pensule si isi asteapta spectatorii in Brasov pe 13 octombrie, la Centrul Cultural Reduta.

Moving Fields este un spectacol de dans contemporan care chestioneaza conceptul de energie, punand corpul in dialog cu resursele sale ascunse. In cautarea originii miscarii patru dansatori intra intr-o comunicare profunda cu ei insisi, cu spa iul fizic si sonor, cu tehnologia, cu publicul.

Tehnologia joaca un rol important in spatiul scenic, corpul fiind provocat sa se adapteze si sa comunice in mod real cu elementele instalatiei interactive.

Moving Fields este un traseu de incarcare, descarcare, conservare, daruire si sondare pe care artistii il parcurg alaturi de public. Pe parcursul acestui drum fiecare dintre noi isi contureaza un raspuns la intrebarea “ce ne misca?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Despre echipa Moving Fields:
Concept si coregrafie: Cristina Lilienfeld
Consultant dramaturgie: Mihaela Dancs
Dansatori: Alexandra Balasoiu, Denis Bolborea, Catrinel Catana, Razvan Rotaru, Cristina Lilienfeld
Compozi ie muzicala: Diana Rotaru
Interpreteaza: ansamblul Sonomania
Design instalatie interactiva: Cristian Iordache
Costume: Georgiana Gherghisan
Light design: Alexandros Raptis
Design grafic: Oana Baluta

Moving Fields este un proiect cultural co-finan at de Administra ia Fondului Cultural Na ional si produs de Asociatia Pentru Teatru si Carte (PETEC).

Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozi ia Administratiei Fondului Cultural Na ional. AFCN nu este responsabila de con inutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile


Parteneri: Centrul National al Dansului, Fabrica de Pensule, Centrul Cultural Reduta, APAC – Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane

Parteneri media: Modernism.ro, Feeder.ro, Revista Arte si Meserii, Garbo.ro

Foto credit: Alina Usurelu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri