ghid pentru o viaţă împlinită

Invitatie la spectacol: Moving Fields de Cristina Lilienfeld

Moving Fields este un spectacol de dans contemporan care chestioneaza conceptul de energie, punand corpul in dialog cu resursele sale ascunse.

Moving Fields are premiera la Bucuresti pe 8 octombrie, la Centrul National al Dansului, calatoreste la Cluj, unde pe 11 octombrie este gazduit de Fabrica de Pensule si isi asteapta spectatorii in Brasov pe 13 octombrie, la Centrul Cultural Reduta.

Moving Fields este un spectacol de dans contemporan care chestioneaza conceptul de energie, punand corpul in dialog cu resursele sale ascunse. In cautarea originii miscarii patru dansatori intra intr-o comunicare profunda cu ei insisi, cu spa iul fizic si sonor, cu tehnologia, cu publicul.

Tehnologia joaca un rol important in spatiul scenic, corpul fiind provocat sa se adapteze si sa comunice in mod real cu elementele instalatiei interactive.

Moving Fields este un traseu de incarcare, descarcare, conservare, daruire si sondare pe care artistii il parcurg alaturi de public. Pe parcursul acestui drum fiecare dintre noi isi contureaza un raspuns la intrebarea “ce ne misca?”

Despre echipa Moving Fields:
Concept si coregrafie: Cristina Lilienfeld
Consultant dramaturgie: Mihaela Dancs
Dansatori: Alexandra Balasoiu, Denis Bolborea, Catrinel Catana, Razvan Rotaru, Cristina Lilienfeld
Compozi ie muzicala: Diana Rotaru
Interpreteaza: ansamblul Sonomania
Design instalatie interactiva: Cristian Iordache
Costume: Georgiana Gherghisan
Light design: Alexandros Raptis
Design grafic: Oana Baluta

Moving Fields este un proiect cultural co-finan at de Administra ia Fondului Cultural Na ional si produs de Asociatia Pentru Teatru si Carte (PETEC).

Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozi ia Administratiei Fondului Cultural Na ional. AFCN nu este responsabila de con inutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

Parteneri: Centrul National al Dansului, Fabrica de Pensule, Centrul Cultural Reduta, APAC – Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane

Parteneri media: Modernism.ro, Feeder.ro, Revista Arte si Meserii, Garbo.ro

Foto credit: Alina Usurelu

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Invitatie la spectacol: Moving Fields de Cristina Lilienfeld.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.