15 Martie 2017 publicat în Cultura 2 share-uri

Explorarea propriului sine pare sa fie una dintre cele mai captivante preocupari pentru omul contemporan consumator neobosit de lecturi din zona psihologiei.

Cele mai bune carti de psihologie

8. Asculta-ti pielea. Un program eficient pentru o piele sanatoasa - Ted A. Grossbart si Carl Sherman

Nimeni nu este imun la stresul emotional. Si pentru ca mintea si corpul functioneaza ca un tot, fie ca suntem sanatosi, fie bolnavi, pielea este des folosita, constient sau nu, ca mijloc de eliberare a tensiunii. Sa iti intelegi conflictele, nevoile si temerile — sa intelegi viata emotionala a pielii tale — este pasul cel mai important spre controlarea factorilor psihologici care provoaca, declanseaza sau agraveaza boala.

Autorii propun metode de autodiagnosticare, precum si tehnici psihoterapeutice care pot fi utilizate cu usurinta de oricine, pentru ameliorarea starii pielii, precum si un foarte util inventar al afectiunilor dermatologice, descrise in detaliu. (Text Elefant.ro) Cartea poate fi achizitionata din libraria online elefant.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri