27 Octombrie 2016 publicat în Cultura 13 share-uri

Sunt filme care au puterea de a ne influenta vietile in moduri profunde, de a ne da momente de meditatie si de a ne face sa ne gandim.

8. Good Will Hunting (1997)

Good Will Hunting are un palmares impresionant: 2 premii si 7 nominalizari Oscar, un premiu si 3 nominalizari Globul de Aur, un premiu si o nominalizare la Berlin si un premiu al Academiei Europene de Film. Iar distributia este de asemenea una de exceptie: Ben Affleck, Robin Williams si Matt Damon in rolurile principale.

Filmul demonstreaza ca genialitatea apare in cele mai neasteptate locuri. Adica intr-un copil orfan, a carui viata s-a limitat la bataile primite de la tatal sau adoptiv si de la ceilalti copii de la orfelinat. Astfel devine incapabil sa se ataseze cu adevarat de persoanele din jurul sau, fiind mereu speriat ca ar putea fi „abandonat” din nou... Un film despre forta care zace in fiecare din noi…

Trailer Good Will Hunting:

Citeste mai departe despre cele mai cunoscute filme psihologice din cinematografie >>>

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri