12:10, 27 Octombrie 2016 publicat în Cultura 497 share-uri

Sunt filme care au puterea de a ne influenta vietile in moduri profunde, de a ne da momente de meditatie si de a ne face sa ne gandim.

Cultura: Filme psihologice

Top 10 cele mai populare filme psihologice din toate timpurile

Sunt filme care au puterea de a ne influenta in moduri profunde. Eroii acestor productii cinematografice ne urmaresc existenta si ne ajuta sa ne raportam la propriile noastre vieti. Acestea sunt cele mai cunoscute si apreciate filme psihologice din toate timpurile, pe care vi le recomandam:

1. A Beautiful Mind – O minte sclipitoare (2001)

Filmul regizat de Ron Howard a fost recompensat cu 4 premii Oscar, inclusiv Oscarul pentru cel mai bun film, de asemenea Oscarul pentru cel mai bun actor - Russell Crowe, cel mai bun rol secundar feminin - Jennifer Connelly si cel mai bun scenariu - Akiva Goldsman.

Citeste si:
Test de cultură generală: Din ce zonă a țării provin aceste...
Test de cultură generală: Din...

Este drama intensa a unui geniu adevarat, a unui matematician in viata, pe nume John Forbes Nash, scrie Cine Magia. Chipesul si excentricul Nash face o descoperire in tinerete, fiind pe punctul afirmarii internationale. Ascensiunea sa rapida in stratosfera intelectualitatii isi schimba, insa, dramatic cursul, cand geniul sau nativ este sufocat de o boala incurabila. Infruntand niste incercari, care i-ar fi pus la pamant pe altii, Nash revine la viata si in activitate datorita ajutorului sotiei sale, Alicia. Din lupta cu boala, el iese triumfator si primeste premiul Nobel in 1994. Ca orice legenda vie, Nash continua sa-si desfasoare munca si astazi.

Trailer O minte sclipitoare:

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...

Citeste mai departe despre cele mai cunoscute filme psihologice din cinematografie >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri