Vineri, 8 aprilie de la ora 19:30, sala Sala Stere Popescu de la Centrul National al Dansului gazduieste performanceul in premiera al artistei Andreea David – Nud de femeie bruneta.

Pentru acest performance, Andreea David a lucrat intr-un spatiu solitar, in care singurul observator a fost ochiul ei critic din viitor, prin intermediul camerei de filmat. In acest context, ea a devenit subiectul propriei judecati estetice si obiectul propriului narcisism. Stiindu-se privit, corpul nud se ajusteaza imediat, performeaza posturi stereotip asociate feminitatii si reprezentarii acesteia, imagini fetis ce se cer mereu perfectionate. In acest performance nudul se autocompune in propriul peisaj, in propria constructie scenica, se ascunde in spatele propriei reprezentari si se camufleaza in privirea din afara.

Performance: Andreea David
Performance produs de ColectivA si sustinut de Centrul National al Dansului Bucuresti
Consultant artistic: Madalina Dan
Multumiri: BlackHyperbox, Claudiu Lorand Maxim, Oana Hodade, Maria Mora si Kata

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

andreea david despre nud de femeie brunetă from Centrul National al Dansului on Vimeo.

Andreea David este performer si arhitect. Are formare in dans contemporan la Centrul National al Dansului din Bucuresti. In 2012 e bursiera DanceWEBB la Viena si in 2013 la e.x.e.r.e.c.e. CCN Montpellier. Participa in festivaluri ca Explore Dance Festival, Impuls Tanz Vienna si Temps d’images Cluj. A colaborat si colaboreaza cu Adriana Gheorghe, Alina Popa, Florin Flueras, Ingrid Berger Myhre (NO), Doris Uhlich (AT), Thomas Steyaert (BE), Madalina Dan si Mihaela Dancs, pentru piesele sau proiectele Duet, STAFF, scores #21 methods of elimination, BlackHyperBox, Coregrafie de grup si More than Naked.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri