12:07, 1 Iulie 2015 publicat în Cultura 21 share-uri

Relaxare si recreere in natura pentru toate varstele: lectura, concerte si ateliere creative

Comunicat de presa

Bucurestenii sunt asteptati la o noua sesiune de relaxare in aer liber, in perioada 1 iulie - 31 august, in Parcul Cismigiu, unde va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului Copacul cu Carti, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, in parteneriat cu Asociatia pentru Cultura Urbana si Mediu (A.C.U.M).

Citeste si:
Cărțile din viața copiilor: patru titluri care le vor spori...
Cărțile din viața copiilor:...

„Succesul de care s-a bucurat Copacul cu Carti la prima editie ne-a determinat sa extindem evenimentul pe parcursul a doua luni. Prin aceasta initiativa speram sa (re)aducem farmecul cartilor tiparite in atentia bucurestenilor de toate varstele, oferindu-le o alternativa culturala de relaxare si de petrecere a timpului liber.”, a declarat Florentina Oancea, coordonator proiect cultural Copacul cu Carti.

Peste 150 de romane si publicatii sunt puse in mod gratuit la dispozitia vizitatorilor. Pe langa lectura in aer liber, programul evenimentului Copacul cu Carti cuprinde si o serie de ateliere pentru copii, prin care acestia vor explora lumea origami si vor pasi in universul personajelor preferate prin pictura pe fata.

Citeste si:
10 activitati de primavara pentru copii
10 activitati de primavara...

Adultii sunt invitati la o serie de workshop-uri practice si creative, precum cel de Fashion – „Dress for success”, unde vom afla despre cum putem folosi hainele ca pe un instrument al exprimarii personalitatii, cel de tehnici de automasaj sau atelierul Idei Cusute. Cei dornici de miscare sunt asteptati la cursuri de auto-aparare Krav Maga - sistem de lupta derivat din metoda militara folosita de fortele speciale israeliene sau cele de Tai Chi.
Muzica contribuie la starea de relaxare a fiecaruia dintre noi, motiv pentru care serile sunt dedicate sesiunilor Live de DJ si saxofon cu ArtHitEctronic & Friends, show-urilor de improvizatie si concertelor de pian cu Flavian Chitic si Denisa Bozoanca.

Intrarea la toate activitatile din cadrul evenimentului Copacul cu Carti este libera.
Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficiala de facebook:


https://www.facebook.com/CopaculcuCarti.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri