24 Martie 2015 publicat în Cultura 822 share-uri

Fernando Castilho Cintra, un brazilian care a vizitat Romania, a fost atat de impresionat de tara noastra, incat, intorcandu-se in Brazilia, a scormonit de dor, printre toate amintirile sale si a postat pe Facebook, un portret extrem de reusit pentru tara noastra.

20 – O alta modalitate de deplasare este auto-stopul. Romanii o practica si opresc.
21 – De asemenea, romanii se asteapta sa ii platesti fiindca te-au luat cu masina. Desigur, poti sa spui „nu am bani”, inainte sa te urci, dar atunci poti sa auzi un sofer frustrat care o sa iti spuna “INCHIDE USA” in timp ce tu ai fata aia de scuze ca nu am bani. (pioveste adevarata)
22 – Mijlocul meu favorit de transport a fost insa un tren inter-regio. Sunt ieftine, confortabile, la timp si adesea aglomerate.
23 – Cu toate acestea, te poti trezi la sfarsitul unei calatorii de 12 ore de la Suceava la Mures, dupa vacanta de Anul Nou. Si atunci o sa intelegi cu adevarat ce inseamna tren aglomerat. (povetse adevarata)
24 – Romanii adora sa schieze.

Foto: Shutterstock.com; Romania, munti

25 – Schiatul in Romania este absurd de ieftin.
26 – Mi-au trebuit 3 zile ca sa fiu invatat sa schiez. Schiatul nu este pentru brazilieni sau locuitori din tari tropicale.
27 – Dar odata ce inveti, o sa il adori si iti va deschide portile catre alta parte favorita a mea din Romania: Muntii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Foto: Shutterstock.com; la ski in Romania, ski, Romania, partie

28 – Romanii au cea mai frumoasa priveliste pa care am vazut-o pana acum in viata mea. Toate, pana in varfurile muntilor.
29 – Muntii romani au carari incredibil de bine semnalizate, pentru drumeti, pentru turistii care merg la cabane si raman peste noapte in locuri izolate.
30 – Pana acum, poate v-ati dat seama ca o asemenea excursie costa putin.
31 – Interesant in acelasi timp este faptul ca foarte multi romani nu au fost intr-o astfel de drumetie.
32 – Chiar mai interesant este faptul ca Romanii supraestimeaza locuri mai degraba comune ca Mamaia sau Manastirile din Bucuvina, dar subestimeaza locuri nemaipomenite, cum ar fi Bucuresti.

Iti recomandam si: Romanul care isi promoveaza tara prin fotografie: Imagini din Transilvania care iti iau respiratia!

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri