Am descoperit fotografiile lui Alex Robciuc pe site-ul international Bored Panda. Fotografiile sunt frumoase pana la lacrimi si nu ma mai opresc din a ma minuna si bucura ca aceste peisaje incredibile sunt cunoscute datorita lui Alex, acum in toata lumea.

"Drumetiile si statul in natura ma inspira mult, asa incat sa captez aceste experiente a devenit una dintre pasiunile mele. Am facut aceste fotografii in calatoriile mele prin Maramures. Privelistile pe care le-am capturat in aceasta regiune sunt serene si linistite", spune Alex Robcioc pe site-ul international.

Aceste privelisti ma duc cu gandul la perspectivele renascentiste si la tehnici picturale avansate, doar ca azi, arta fotografica devine mijlocul prin care sunt realizate aceste efecte impresionante care aduc privitorul mai aproape de experienta impresionanta a naturii.

Fotografiile lui Alex Robciuc au fosta apreciate de peste 50 de mii de oameni care au vizitat site-ul Bored Panda si reprezinta una dintre cele mai frumoase forme de promovare pentru frumusetea peisajelor din Romania.

  • Urmareste munca de artist fotograf a lui Alex Robciuc:

500px

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

alexrobciuc.wix.com

Facebook

Vezi mai departe fotografii de Alex Robciuc >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri