Romanul care isi promoveaza tara prin fotografie: Imagini din Transilvania care iti iau respiratia!

12:03, 16 Martie 2015 publicat în Cultura3667 share-uri

Am descoperit fotografiile lui Alex Robciuc pe site-ul international Bored Panda. Fotografiile sunt frumoase pana la lacrimi si nu ma mai opresc din a ma minuna si bucura ca aceste peisaje incredibile sunt cunoscute datorita lui Alex, acum in toata lumea.

"Drumetiile si statul in natura ma inspira mult, asa incat sa captez aceste experiente a devenit una dintre pasiunile mele. Am facut aceste fotografii in calatoriile mele prin Maramures. Privelistile pe care le-am capturat in aceasta regiune sunt serene si linistite", spune Alex Robcioc pe site-ul international.

Aceste privelisti ma duc cu gandul la perspectivele renascentiste si la tehnici picturale avansate, doar ca azi, arta fotografica devine mijlocul prin care sunt realizate aceste efecte impresionante care aduc privitorul mai aproape de experienta impresionanta a naturii.

Citeste si:
Leroy Merlin: La un an de la lansarea serviciului în România,...
Leroy Merlin: La un an de la...

Fotografiile lui Alex Robciuc au fosta apreciate de peste 50 de mii de oameni care au vizitat site-ul Bored Panda si reprezinta una dintre cele mai frumoase forme de promovare pentru frumusetea peisajelor din Romania.

  • Urmareste munca de artist fotograf a lui Alex Robciuc:

500px

Citeste si:
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine...

alexrobciuc.wix.com

Facebook

Vezi mai departe fotografii de Alex Robciuc >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri