Va pregatiti lista de dorinte de indeplinit in 2015? Ati dori sa faceti o surpriza cuiva drag la inceput de an cu un bilet la un concert deosebit? Vreti sa prelungiti atmosfera sarbatorilor cu alte momente speciale? Pentru toate acestea, Orchestrele si Corurile Radio Romania va pregatesc si in 2015, la Sala Radio, o noua serie de concerte si recitaluri pe care nu trebuie sa le pierdeti!

Comunicat de presa

Seara Mozart, „Anotimpurile” lui Vivaldi, „Norma”, celebra opera a lui Bellini (in concert), cu soprana Elena Mosuc invitata in rolul titular, Integrala sonatelor de Beethoven pentru pian si vioara, partea a II-a, un prilej extraordinar de a-l asculta pe Valentin Gheorghiu la pian, alaturi de Gabriel Croitoru la vioara, concertul celebrului acordeonist francez Richard Galliano, sunt doar cateva dintre evenimentele speciale ce se vor derula la Sala Radio intre ianuarie si martie 2015.

Si pentru a fi siguri ca nu pierdeti cele mai importante evenimente muzicale ale inceputului de an, va propunem noile abonamente pentru perioada ianuarie-martie 2015 a stagiunii Orchestrelor si Corurilor Radio Romania.
Va asteptam asadar din 9 decembrie la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a va asigura locurile cele mai bune! Pentru detalii puteti contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Programul este :
- de luni pana vineri, intre orele 9.00-18.00 ;
- in zilele de concert/spectacol din timpul saptamanii : 09:00-20:00 ;
- in zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 si 15:00-20:00 (casa este inchisa sambata si duminica in zilele fara concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele si recitalurile din stagiunea Orchestrelor si Corurilor Radio.
Preturile la abonamente sunt (perioada ianuarie-martie 2015):

- Abonamente de acces:
- categoria I – 325 lei
- categoria a II-a - 260 lei
- categoria a III-a - 195 lei

- Abonamente cu valoare redusa (pensionari, elevi, studenti)
- categoria I redus - 195 lei
- categoria a II-a redus – 156 lei

Abonamentele de acces cu pret intreg sunt disponibile si www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in Magazinele Germanos. Cele cu pret redus se pot achizitiona numai de la casa de bilete a Salii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie si a cartii de identitate.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Pentru alte informatii legate de Orchestrele si Corurile Radio va rugam sa consultati site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri