Te-ai gandit vreodata ce ascunde "in side-ul" unei expozitii? Ce se intampla cu artistii, cum se transforma emotiile lor si cum evolueaza obiectele de arta? Te-ai gandit vreodata cum se poate transforma o camera goala in gazda unui vernisaj?

Dorothea Fleiss

"Veniti intre 17 si 27 noiembrie la European Art Gallery ca sa vedeti cum fiecare artist transpune starea sa fizica si starea de spirit in opera de arta. Mai mult, veti observa cum prezenta dumneavoastra va emana in vernisajul de pe 27 noiembrie.

Intr-o privire generala, se poate afirma ca opera/ jurnalul unui artist ofera date, dezvaluie reflectii/ ganduri, imortalizeaza clipe ale subconstientului si starea de moment ale artistului."

Raluca Ghideanu

“O camera alba, o schela, cateva culori, materiale la intamplare… Asa va incepe totul. Apoi, ne puteti fi alaturi in cautarea jumatatii, cautarea de sine."

La sfarsitul vernisajului, fiecare iubitor de frumos poate pleca acasa cu o opera de arta, bucata de suflet, pe care si-o alege din intreaga creatie.

Panza va fi decupata de pe perete si va fi pusa pe sasiu in fata celui care isi doreste o bucata din sufletul artei... poate fi cadou sau autocadou.

Va asteptam la European Art Gallery: Bulevardul Regina Maria nr.18, sector 4 Bucuresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri