10 Iunie 2014 publicat în Cultura 14 share-uri

Existenta este cu adevarat uluitoare. Citind aceste date interesante, nu ai cum sa nu celebrezi faptul ca existi, faptul ca intr-adevar, esti o minune!

41. Ciclul de viata al unui fir de par uman este intre 3 si 7 ani.

42. Parul uman este foarte rezistent. In afara de faptul ca este inflamabil, prul uman se dezintegreaza foarte-foarte greu. Parul nu poate fi distrus de frig, schimbari climatice, apa sau alte forte naturale si este rezistent la o gama foarte larga de acizi si chimicale corozive.

43. Acidul din stomacul tau este suficient de puternic incat sa dizolve o lama de ras. Acidul clorhidric care se regaseste in stomac poate sa dizolve mai multe tipuri de metal, nu doar pizza pe care ai mancat-o la cina.

44. Ceara din ureche este necesara pentru sanatatea urechii. In timp ce multi oameni o considera dezgustatoare, aceasta este de fapt foarte benefica sistemului de aparare al urechii, protejand interiorul urechii de bacterii, fungi, murdarie si insecte. Curata si lubrifiaza canalul urechii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Foto: Shutterstock.com; bebe, bebelus, ochi albastri

45. Copiii se nasc mereu cu ochii albastri. Melanina din ochii unui nou-nascut are mereu nevoie de timp pentru a se inchide, prin expunerea la ultraviolete, dezvaluind mai tarziu adevarata culoare a copilului.

46. Fiecare om si-a petrecut aproximativ jumatate de ora ca o singura celula.

47. Dupa ce mananci prea mult, auzul tau scade.

48. Femeile au un miros mai dezvoltat decat barbatii.

49. Nasul tau poate retine peste 50,000 de mirosuri diferite.

50. Ochii, nasul si urechile noastre isi modifica dimensiunile in mod continuu pe parcursul vietii.

Iti recomandam si:

Harta DURERILOR EMOTIONALE din corp: Afla ce efecte au sentimentele asupra sanatatii!

Detalii aici > Afla ce efecte au sentimentele asupra sanatatii!
 

 Vezi harta mai mare aici> www.facebook.com/Garbo.ro/photos

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri