Tur de forta dramaturgic cu actorul Marius Manole

12:08, 23 August 2013 publicat în Cultura10 share-uri

La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din Romania.

Comunicat de presa

Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent. La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din Romania. De fapt actorul Marius Manole este atat de ocupat incat spectacolele sale pot fi 2 si uneori chiar 3 pe seara, acesta nefiind un tur de forta al actorului, ci doar ritmul sau de munca, o adevarata lectie de energie, la care publicul este invitat sa fie partas.

Citeste si:
Nu te mai regăsești în relația de cuplu? Iată ce ai de făcut!
Nu te mai regăsești în...

Sambata 24 august ora 19:00 Marius Manole va juca in cel mai condimentat spectacol din teatrul independent, “O piesa desantata” impreuna cu : Ilinca Manolache, Radu Iacoban, Lia Bugnar, si Andrei Hutuleac, reprezentatie ce va avea loc pe scena Godot Café Teatru

Miercuri 28 august ora 20:00 Marius Manole trece prin toate nuantele iubirii in spectacolul “Noi4”, nuante artistice pe care le putem descoperi din diferite perspective la Godot Café Teatru.

Joi 29 august ora 20:00 Marius Manole va juca in spectacolul de tip reality-show “7 dintr-o lovitura” scris si regizat de Lia Bugnar, impreuna cu Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar Andrei Runcanu, Anghel Damian, Nicoleta Lefter si Catalin Babliuc, la Godot Café Teatru.

Citeste si:
Nici cu tine, nici fără tine - Tu unde mai ești fericită? Cum să...
Nici cu tine, nici fără tine...

Un spectacol in care toti actorii sunt protagonisti si in care publicul este factorul decisiv al actiunilor lor. Vom vedea ce ar fi in stare sa faca personajul lui Marius Manole pentru a castiga simpatía spectactorilor cu orice pret si ce i se intampla datorita acestui gest extrem.

Vineri 30 august ora 21:00 Marius Manole va relua spectacolul “7 dintr-o lovitura” alaturi de colegii sai din distributie intr-un spatiu nou si inedit, Sala de Cinema a Muzeului Taranului Roman, in care povestea celor 8 destine se va tese altfel.

In ultima zi de vara, sambata, 31 august, ora 22:00 Marius Manole revine in comedia nebuna „O piesa desantata” care se va asigura destinderea si relaxarea pe timpul toamnei in cateva ore la Godot Café Teatru.

Credit foto home page: Anca Robu

Credit foto interior articol: Elena Simion


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri