Marea accesorizare de vara la Proiect13

12:07, 23 Iulie 2013 publicat în Cultura1 share-uri

Creative Arts organizeaza miercuri, 24 iulie a.c., incepand cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de accesorizare vestimentara. Sunt asteptate la eveniment persoanele care isi doresc sa reinventeze un obiect vestimentar banal, transformandu-l intr-un obiect unic, plin de personalitate.

Comunicat de presa

Bucuresti, 22 iulie 2013, Creative Arts organizeaza miercuri, 24 iulie a.c., incepand cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de accesorizare vestimentara. Sunt asteptate la eveniment persoanele care isi doresc sa reinventeze un obiect vestimentar banal, transformandu-l intr-un obiect unic, plin de personalitate.

Citeste si:
Alerta de fashion: Top 7 accesorii de păr must-have pentru...
Alerta de fashion: Top 7...

Prin re-editarea editiei “Marea accesorizare de vara”, Proiect13 demareaza o noua platforma de creativitate si lifestyle. Noua platforma cuprinde tot 13 ateliere pe teme legate de moda si stil vestimentar. Programul este adaptat sezonului estival, astfel atelierele vor avea loc saptamanal, in fiecare zi de miercuri, incepand cu orele 18:30.

Atelierul se adreseaza persoanelor care vor sa invete cum sa reinventeze o tinuta sau isi doresc sa descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil si culoare tinutelor de zi cu zi.
Participantele pot reinventa un obiect vestimentar decorandu-l cu nasturi, dantela, resturi de textil si flori artificiale, doar creativitatea este limita.

Citeste si:
Artizani autentici, material eco din pânză și bumbac: IA românească...
Artizani autentici, material...

Fiecarei participante ii sunt puse la dispozitie materialele necesare accesorizarii articolului vestimentar.
Atelierul este sustinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii si accesorizare in cadrul Creative Arts si designer In a State.

Anca Spiridon, trainer Creative Arts: „Daca te-ai plictisit de un obiect vestimentar si vrei sa il arunci sau daca ai o bluza simpla careia vrei sa ii dai o viata noua, atelierul “Marea accesorizare” este locul in care, prin intermediul creativitatii, poti sa transformi obiectele vestimentare intr-o oglinda care sa-ti reflecte personalitatea.”

Costul atelierului este de 60 RON si include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe.

Durata cursului: aproximativ doua ore, in functie de modelele alese de fiecare participant.

Inscrierea se poate face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890. Data limita de inscriere: 24.07.2013, ora 17:00, in limita locurilor disponibile.
Mai multe informatii despre atelierele Proiect13 puteti afla accesand pagina de Facebook:

http://www.facebook.com/Proiect13


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri