23 Iulie 2013 publicat în Cultura 1 share-uri

Creative Arts organizeaza miercuri, 24 iulie a.c., incepand cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de accesorizare vestimentara. Sunt asteptate la eveniment persoanele care isi doresc sa reinventeze un obiect vestimentar banal, transformandu-l intr-un obiect unic, plin de personalitate.

Comunicat de presa

Bucuresti, 22 iulie 2013, Creative Arts organizeaza miercuri, 24 iulie a.c., incepand cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de accesorizare vestimentara. Sunt asteptate la eveniment persoanele care isi doresc sa reinventeze un obiect vestimentar banal, transformandu-l intr-un obiect unic, plin de personalitate.

Prin re-editarea editiei “Marea accesorizare de vara”, Proiect13 demareaza o noua platforma de creativitate si lifestyle. Noua platforma cuprinde tot 13 ateliere pe teme legate de moda si stil vestimentar. Programul este adaptat sezonului estival, astfel atelierele vor avea loc saptamanal, in fiecare zi de miercuri, incepand cu orele 18:30.

Atelierul se adreseaza persoanelor care vor sa invete cum sa reinventeze o tinuta sau isi doresc sa descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil si culoare tinutelor de zi cu zi.
Participantele pot reinventa un obiect vestimentar decorandu-l cu nasturi, dantela, resturi de textil si flori artificiale, doar creativitatea este limita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului

Fiecarei participante ii sunt puse la dispozitie materialele necesare accesorizarii articolului vestimentar.
Atelierul este sustinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii si accesorizare in cadrul Creative Arts si designer In a State.

Anca Spiridon, trainer Creative Arts: „Daca te-ai plictisit de un obiect vestimentar si vrei sa il arunci sau daca ai o bluza simpla careia vrei sa ii dai o viata noua, atelierul “Marea accesorizare” este locul in care, prin intermediul creativitatii, poti sa transformi obiectele vestimentare intr-o oglinda care sa-ti reflecte personalitatea.”

Costul atelierului este de 60 RON si include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe.

Durata cursului: aproximativ doua ore, in functie de modelele alese de fiecare participant.

Inscrierea se poate face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890. Data limita de inscriere: 24.07.2013, ora 17:00, in limita locurilor disponibile.
Mai multe informatii despre atelierele Proiect13 puteti afla accesand pagina de Facebook:

EXPOZITIA SI GALA FABULOUS OVER 40 CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

https://www.facebook.com/Proiect13


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri