30 de citate despre iubire rostite de autori romani celebri

15. Pentru mine nu exista, deci, "cea mai minunata" in sensul de 90-60-90, nici in cel de blonda, bruna sau roscata, inalta sau miniona, vanzatoare sau poeta. Cea mai minunata este cea cu care am putut avea un copil virtual numit "cuplul nostru", "dragostea noastra". (Mircea Cartarescu)


16.
Cea mai minunata femeie din lume este cea care te iubeste cu adevarat si pe care-o iubesti cu adevarat. (Mircea Cartarescu)

17. "Dragostea este vraja si betie, iar inteligenta omului, ca si judecata nu au ce cauta in dragoste... Dragoste este betie, ei bine, omul inteligent nu se imbata." (Marin Sorescu)

18. In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. (Marin Sorescu)


19.
Daca dragoste nu e, nimic nu e. (Marin Sorescu)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma


20.
In iubire esti mereu egalul celui iubit, de aceea iubirea este o eminenta scoala a demnitatii. (Horia Roman Patapievici)


21.
Toata lumea crede in dragoste, insa unii se intreaba daca ea exista cu adevarat. (Mihai Eminescu)


22
. Ce e amorul? E un lung prilej pentru durere. (Mihai Eminescu)

23. Pe cand iubirea, de orice fel ar fi ea, lumineaza viata... (Mihai Eminescu)

24. Iubirea este mult educatoare, ea da sensul existentei in varietatea si valoarea ei reala. (Tudor Arghezi)

25. In iubire, totul se schimba, toate devin insemnate: dintr-un nimic se naste un colos. (Tudor Arghezi)


26.
Dragostea arde, dar lipsa ei usuca. (Ionel Teodoreanu)


27
. Iubirea nu e o stare de luciditate, ci tocmai o renuntare la luciditate, un interimat al inimii. (Ionel Teodoreanu)

28. Dragostea apare la o fereastra, inainte de-a bate la usa. (Ionel Teodoreanu)

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

29. Asa e dragostea, un joc,un joc stupid, murdar si masluit, nu intri fara sa dai socoteala intr-un asemenea joc. (Camil Petrescu)

30. Dragostea este vraja si betie, iar inteligenta omului, ca si judecata nu au ce cauta in dragoste, dragoste este betie, ei bine, omul inteligent nu se imbata. (Camil Petrescu)

Foto home page: Shutterstock

Aboneaza-te la news-letterul Garbo.ro, pentru a primi si alte informatii din domeniul life-style.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri