1 Februarie 2012 publicat în Cultura 1 share-uri

Radu Jude se intoarce la Berlin cu cel mai recent film al sau, 'Toata lumea din familia noastra'. Productia semnata de Radu Jude este singurul lungmetraj romanesc din programul Berlinale din acest an.

Evenimentul va avea loc luna viitoare, in perioada 9-19 februarie.

Cel de-al doilea lungmetraj al regizorului Radu Jude, “Toata lumea din familia noastra”, va fi proiectat in premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Berlin, in sectiunea Forum.

Radu Jude se intoarce la Berlin cu cel mai recent film al sau, dupa ce in 2009 lungmetrajul de debut, “Cea mai fericita fata din lume'", a castigat Premiul C.I.C.A.E, acordat de Confederatia Internationala a Cinematografelor de Arta.

“Toata lumea din familia noastra” trateaza cu umor povestea trista a unui tata si a fiicei lui, care vor sa petreaca impreuna o vacanta ca-n rai, insa deocamdata sunt prinsi in iadul relatiilor de familie de pe pamint. Filmul ii are in rolurile principale pe Serban Pavlu, Sofia Nicolaescu, Mihaela Sirbu si Gabriel Spahiu, cu aparitia extraordinara a cunoscutilor actori Tamara Buciuceanu-Botez, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur

Scenariul este semnat de Radu Jude si Corina Sabau, autoarea romanului “Bloc 29, apartamentul 1”.

Radu Jude este regizorul scurtmetrajelor castigatoare a numeroase premii, “Lampa cu caciula” si “Alexandra” . Lungmetrajul sau de debut, “Cea mai fericita fata din lume”, a castigat premiul FIPRESCI la Sofia IFF si IndieLisboa IFF, premiul Golden Tower – Palic European IFF si Award Cine-Ecole – ACID Program Cannes si a fost selechtionat in peste 60 de festivaluri de film.

“Toata lumea din familia noastra” a fost dezvoltat in cadrul CineLink (Festivalul de Film de la Sarajevo) si CrossRoads (Co-Production Forum, organizat de Thessaloniki International Film Festival) iar la Sofia Meetings a fost premiat cu Best Pitch Award. Proiectul este sustinut de Centrul National al Cinematografiei, Eurimages, HBO Romania, Teleclub si City Cinema.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Filmul este o productie Hi Film, in coproductie cu Circe Films (Olanda) si Abis Studio (Romania).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri