Un studiu recent publicat de catre universitatea americana Utah arata clar un lucru pe care cred ca il stim cu totii, dar pe care ne este teama sa il recunoastem franc: cu cat un cuplu se cearta mai mult pentru bani, cu atat mai mult cresc posibilitatile ca cei doi sa se desparta.

2. Construiti aceasata comunicare! Daca va stabiliti teluri comune in privinta finantelor, va veti apropria si mai tare. Impartasiti-va visurile in legatura cu locuinta voastra, copiii sau pensionarea si in felul acesta, veti crea armonie in familie si veti mentine fericirea.

3. Trebuie sa va cresteti nivelul de empatie. Trebuie sa intelegeti obiceiurile sotului in legatura cu banii si vice-versa. In loc sa va enervati cu privire la unele obiceiuri “proaste”, incercati sa intelegeti de unde vin si ce spun acestea despre acea persoana. De exemplu, daca partenerul dumneavoastra refoloseste pliculetele de ceai, s-ar putea ca acest obicei sa fie un semn al fricii de saracie pe care acesta a resimtit-o in copilarie.

4. Trebuie sa invatati sa va acceptati unul pe celalat. Acceptati si ca uneori s-ar putea sa aveti disensiuni cu privire la bani - lucru care este perfect normal. Incercati sa va acceptati punctele de vedere diferite, incurajeaza ForbesWoman.

5. Priviti banii ca pe o unealta care va va aduce voua si partenerilor, lucruri bune in viata - o casa, calatorii, donatii pentru cartitate sau o pensionare linistita. Daca continuati sa vedeti banii doar ca pe un argument al certurilor, acestia ajung sa va conduca relatiile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

6. Fiti deschisi si raspunzatori amandoi atunci cand va delegati unul celuilalt responsabilitatile legate de bani. Doar pentru ca unul dintre parteneri a fost responsabil pentru bugetul si investitiile voastre pentru o perioada mai lunga, asta nu inseamna ca trebuie sa faca acest lucru pentru totdeauna. Ambii parteneri ar trebui sa fie implicati in ceea ce presupune investitiile si telurile financiare ale familiei, iar aceste probleme trebuie discutate periodic, astfel incat cei doi parteneri sa isi asume responsabilitatile sale. Acest gen de colabolare si comunicare in privinta banilor reprezinta fundamentul unei relatii stabile.

7. In viata unui cuplu este frumos ca cei doi sa impartaseasca aceleasi valori. Acest lucru va poate reaminti ce v-a adus impreuna la inceput si poate mentine acele credinte fundamentale pe care le impartasiti, vii.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri