Sa-mi ascult constiinta care imi spune ca sunt o femeie casatorita si ca trebuie sa-mi iubesc sotul sau inima care se topeste de dorul celuilalt barbat?

Sunt momente cand discut ore in sir cu sotul meu si nu reusim sa ne intelegem deloc. Am in suflet un adevarat vulcan, care ar putea erupe in orice moment. Duc un razboi psihologic.. Ce ar trebui sa fac? Sa-mi ascult constiinta care imi spune ca sunt o femeie casatorita si ca trebuie sa-mi iubesc sotul sau inima care se topeste de dorul italianului? Inima arde. Nu stiu ceea ce simt, e ceva unic... Oare iubirea inseamna sa oftezi dupa fiecare data cand ii pronunt numele? Cand stiu ca e imposibil?... Oare va fi greseala vietii mele daca voi cauta acest barbat sa pot lamuri odata pentru totdeauna.

De ce sufletul meu e atat de zbuciumat? Doar cand imi amintesc privirea sa.... M-am gandit ca poate fi vorba de atractie fizica, dar se face un an si nu a trecut nici macar o secunda fara a-l avea in minte. Oare e vorba de iubire? Ce insemna toate aceste sentimente care imi rascolesc fiinta? Ma topesc numai cand ii pronunt numele. Va rog, dati-mi un sfat, o indrumare. Ce este bine sa fac pentru a nu-l rani pe sotul meu si pentru a-mi potoli setea de a fi cu celalalt? Ar trebui sa ma simt ca si cum as comite o crima, doar pentru ca l-as cauta pe cel ce-mi face inima sa tresare? Multumesc!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Anastasia

Am citit cu mare atentie emailul dvs, este o situatie foarte des intalnita in zilele noastre. Cum se ajunge in astfel de situatii? Consider ca ambii parteneri va satisfac nevoi diferite. Dupa cum am vazut in mesajul dvs simtit afectiune pentru sotul dvs dar in acelasi timp sunteti si foarte confuza. ‘’Oare e vorba de iubire?” La aceasta intrebare sunteti singura care poate raspunde. Fiecare dintre noi are definitii diferite pentru iubire, la fel si semnificatii. Pentru unii iubirea inseamna doar confortul personal, doar momentele de fericire, iar pentru altii inseamna daruire, respect, fidelitate, recunostinta.

In momentul in care in viata unei femei intra un alt barbat, inseamna ca la nivelul cuplului au aparut nevoi si asteptari nesatisfacute. Este posibil sa se fi instalat rutina, monotonia in relatie.Poate si comunicare a fost mai slaba. Poate in acea perioada cand l-ati intalnit pe acel barbat, ati fost mai vulnerabila, din cauza unor conflicte cu sotul. Iar intalnirea cu acesta desi nu au fost decat” o atingere de maini, priviri lungi, adanci, pline de regretul ca nu se poate” v-a satisfacut exact acea nevoie pe care v-o doreati in acel moment, sa fiti admirata si tratata ca o femeie.

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului

Va recomand sa luati o pauza sa aveti un timp doar pentru dvs si gandurile dvs. Daca refuzati sa priviti situatia, sa o analizezi, sa luati singura o decizie, va veti chinui cu gandurile la acel barbat pe care nici nu-l cunoasteti.

Ca un mic exercitiu, am sa va rog sa puneti pe hartie toate nevoile satisfacute si nesatisfacute pe care le aveti de la sotul dvs.

Raspuns oferit de psiholog Iulia Florea, www.psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri