Cum poti sa faci un barbat sa inteleaga ca nu il inseala nimeni sa nu mai controleze telefoanele, sa te urmareasca prin oras,sa devina agresiv atunci cand esti in prejma altor barbati desi eu nu fac nimic in sensul ca sa aiba motive de gelozie.
Cum poti sa faci un barbat sa inteleaga ca nu il inseala nimeni sa nu mai controleze telefoanele, sa te urmareasca prin oras,sa devina agresiv atunci cand esti in prejma altor barbati desi eu nu fac nimic in sensul ca sa aiba motive de gelozie. Cum sa-l fac sa aiba incredere in mine.Eu nu stiu daca el a fost inselat. RASPUNS GABI: DRAGA GABI, Psiholog Luminita Badita Ai nevoie de un sfat specializat la intrebarile care te framanta? Psiholog Luminita Badita are raspunsul la problemele tale. Scrie-i pe adresa luminita.badita@garbo.ro si in scurt timp vei gasi pe Garbo sfatul ei.

Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri