Daca intentionezi sa iti achizitionezi un animal de companie iubitor si jucaus, in acelasi timp, atunci pisica este alegerea perfecta. Pisicile se afla in topul celor mai cautate animale de companie datorita faptului ca sunt extrem de dragastoase si le place sa se joace. In cazul in care iti doresti un astfel de prieten, iti prezentam cele mai afectuoase rase de pisici.
Somali

Pisicile din rasa Somali (Foto dr.) au aparut in urma unor mutatii si sunt de origine din Australia. Pisica Somali

este de talie medie, are corpul atletic si picioarele lungi. Prezinta urechi mari si drepte si are blana de lungime medie, foarte matasoasa. Culoarea acesteia poate fi in diferite nuante de gri, ciocolatie sau roscata. Se poate recunoaste dupa coada stufoasa si, ca rasa, prezinta probleme la nivelul danturii.

Pisica Somali se ataseaza extrem de mult de membrii familiei si ii place sa se joace si sa fie mangaiata de orice persoana. Este foarte jucausa si accepta alte animale de companie, daca este obisnuita inca de mica cu existenta acestora.

Persana

PersanaFoto st.) este una dintre cele mai populare rase de pisici atat din tara noastra, cat si din intreaga lume. Atasamentul pe care aceasta pisica si-l manifesta fata de stapani este extraordinar de mare si, mai mult, se intelege foarte bine si cu copiii mici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Este o pisica linistita, careia ii place sa fie in centrul atentiei si, indeosebi, sa fie mangaiata. Persana este una dintre cele mai iubitoare pisici si te va cuceri nu numai prin afectiunea pe care ti-o va arata, ci si prin aspectul sau deosebit, avand blana deasa, lunga, nasul mic si turtit, ochii mari si expresivi si urechile mici. Cel mai mult ii place sa fie tinuta in poala si se adapteaza cu usurinta venirii unor noi membri in familie.

Un articol de Ana Marin

Foto front si main: Pui de Scottish Fold; Oxana Sorochan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri