4 Mai 2023 publicat în Casa-Gradina 30 share-uri

Acasă este acel loc care-ți oferă un sentiment infinit de plăcere, apartenență, locul în care abia aștepți să ajungi după ce ți-ai finalizat sarcinile de lucru și acolo unde știi că-ți poți petrece timpul liber făcând activitățile care-ți aduc împlinire. Poți numi cu ușurință “acasă” locul pe care l-ai amenajat după bunul plac și care s-a transformat într-un vis devenit realitate.

Dar amenajarea unei case nu e un lucru la îndemâna tuturor, mai ales din punct de vedere financiar, la fel cum și renovările pot fi costisitoare atunci când nu e musai necesar să faci schimbări majore, dar simți că locuiești într-o casă plictisitoare care nu te mai inspiră la realizarea unor activități armonioase.

Designerii ne arată că este totuși posibil să reîmprospătăm modul în care se prezintă casa noastră prin câteva mici trucuri de amenajare ușor de dus la bun sfârșit, cu bani puțini.

Impactul unei case frumoase asupra stilului de viață

Nu degeaba se spune că o locuință frumoasă îți va oferi întreaga armonie la care ai visat. O casă dezorganizată îți dă foarte multe bătăi de cap atunci când ai nevoie de o anumite lucruri. De aceea se recomandă să ai dulapuri, rafturi și spații de organizare care să nu lase lucrurile inutile la vedere și care totodată să te ajute să le găsești la nevoie mai rapid.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Totodată, și asocierile nepotrivite de țesături și culori, decorațiunile în exces alese din impuls odată văzute în magazin, nu-ți vor face viața mai ușoară. În contrast cu cele deja existente în încăperile locuinței tale, poți ajunge la concluzia că nu se potrivesc împreună, că fac căminul mai închis, posomorât și, implicit se transformă într-o cheltuială neadecvată. Iar aceste încăperi vor produce o stare de agitație, de nervozitate, nicicum sentimentul dorit de siguranță, de relaxare.

Astfel, e important să aloci timp de gândire și pentru a-ți alege cele mai potrivite articole pentru casa ta, indiferent că e vorba despre piese de mobilier, țesături, obiecte de decor, finisaje și electrocasnice etc.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Trucuri pentru un refresh casnic cu un buget redus

Amenajează-ți bucătăria minimalist, cu focus pe lucrurile esențiale

O bucătărie minimalistă e o bucătărie frumoasă care nu resimte patina trecerii timpului. Asta pentru că piesele care se regăsesc aici sunt axate îndeosebi pe calitate și confort de care vei dori să te bucuri întotdeauna. Poți investi în mobilier bucătărie, mese și scaune din lemn, în nuanțe clasice de maro sau albe, ce vor merge îmbinate în orice tip de spațiu, indiferent de formă, finisaje sau alte țesături pe care le folosești. Prin urmare, dacă te vei gândi să dai în orice moment un refresh bucătăriei, vei putea schimba amplasarea mobilierului și să alegi alte noi decorațiuni, fără să fii nevoită să investești într-o nouă bucătărie de la zero.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Locul de dormit este esența oricărui dormitor confortabil

Dormitorul trebuie să fie cea mai cossy încăpere din casa ta. Accentul trebuie să cadă în alegerea și amplasarea patului în mod corespunzător, ca somnul tău să fie unul liniștit.

Optează pentru un pat bun și o saltea adecvată necesităților tale și nu te mulțumi cu orice. Se va transforma într-o investiție pe termen lung, îndeosebi pentru sănătatea ta. Drimus.ro îți oferă multe modele de saltele, ortopedice, superortopedice, antialergice etc. iar cel puțin una va fi exact ceea ce se potrivește nevoilor tale.

În momentul în care îți înlocuiești salteaua veche, poți solicita inclusiv ajutor prin programul REMAT de la Drimus care îți oferă posibilitatea de a ridica gratuit modelul vechi la comandarea oricărei saltele noi.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Organizează-ți atent și baia

Din centrul atenției nu trebuie să-ți lipsească nici baia - un adevărat sanctuar pentru pielea și sufletul tău. În baie este foarte important să-ți organizezi spațiul eficient astfel încât să ai la îndemână toate lucrurile de care ai nevoie, fără a omite designul pe care ți-ar face plăcere să-l surprinzi zilnic.

Poți opta pentru un stil de amenajare simplu și liniștitor, cu focus pe mobilier rezistent la apă și la umiditate, o oglindă generoasă care să-ți ofere impresia unei băi generoase chiar și dacă în realitate ai parte de o baie foarte mică, lumini și spoturi cât mai variate care să compenseze lipsa luminii naturale. Suplimentar poți adăuga și plante cărora le place umiditatea.

Cu Drimus, locuința ta primește o nouă personalitate care să te încânte zilnic și-ți oferă atmosfera unui cămin primitor, la care ai visat dintotdeauna.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri