La nivelul subconstientului, lenjeria de pat contribuie la starea noastra de spirit si la un somn mai placut. O lenjerie de pat trebuie aleasa astfel incat sa se potriveasca personalitatii noastre, iar materialul din care este confectionata trebuie sa fie cat mai placuta la atingere si sa sporeasca starea de confort.

Dupa cum afirma specialistii, cel mai important aspect in ceea ce priveste o viata sanatoasa este, inainte de toate, un somn odihnitor. Dormitorul reprezinta pentru fiecare dintre noi, cu siguranta, un spatiu sacru, o granita intre agitatia si turbulentele vietii cotidiene si linistea noastra interioara, ca atare, cel mai important articol mobilier il constituie patul. Acesta trebuie sa ne imbunatateasca somnul, pentru a ne putea desfasura activitatile in buna lor ordine.

In momentul in care ne amenajam dormitorul, multi dintre noi avem impresia ca am luat in considerare toate detaliile, insa exista unul care este, de obicei, ignorat: lenjeria de pat. Aceasta este importanta intrucat, la nivelul subconstientului, contribuie la starea noastra de spirit si la un somn mai placut. O lenjerie de pat trebuie aleasa astfel incat sa se potriveasca personalitatii noastre, iar materialul din care este confectionata trebuie sa fie cat mai placuta la atingere si sa sporeasca starea de confort.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Clasic

Celor care adopta stilul clasic le sunt recomandabile lenjeriile de pat cat mai simple, din bumbac, in culori delicate. Culorile pale vor transforma dormitorul intr-unul primitor si calduros si vor conferi senzatia de deschidere a spatiului. Fie ca este crem, bej, alb perlat sau galben pai, un astfel de asternut este unul calmant si linistitor.

Minimalism


Partizanii stilului minimalist prefera un decor cat mai aerisit si minimal. Se apeleaza, astfel, la articolele strict necesare, de dimensiuni cat mai reduse, ce se caracterizeaza prin simplitate. O lenjerie conceputa in stil minimalist recurge, in general, la non-culori, imprimeurile sunt fie abstracte, fie geometrice sau inspirate din natura, dar folosite in cantitati cat mai reduse. Materialele folosite sunt, de regula, bumbacul sau bumbacul satinat.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Animal print

Persoanele excentrice, carora le place viata si se bucura din plin de ea, vor alege niste asternuturi care sa le evidentieze personalitatea si viata activa. Lenjeriile de pat cu animal print nu sunt o optiune la indemana oricui. Fie ca imprimeurile sunt discrete sau foarte detaliate, trebuie sa tineti cont ca in dormitor sa nu aveti mai multe patternuri, riscand in acest fel sa incarcati camera si sa cadeti de cealalta extrema.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri