Primavara, miresmele se contopesc cu explozia de culoare, iar razele soarelui invaluie incaperile. Drept urmare, intreaga locuinta este marcata de transparenta: draperiile si perdelele grele, mate, catifeaua si covoarele groase sunt inlocuite cu materiale usoare, diafane, in timp ce pledurile din lana cedeaza locul unora subtiri, cu imprimeuri vesele.

Dupa o iarna grea si friguroasa, plina de nameti, in care albul a fost la conducere, toti simtim lipsa primaverii si a caldurii si ne dorim putina culoare in viata noastra. Pentru a aduce putina veselie, ca sa va amenajati incaperea in spiritul primaverii cu un buget redus, exista cateva trucuri, la indemana oricui.

Un prim pas vizeaza paleta cromatica. Primavara, toata natura se trezeste la viata, miresmele se contopesc cu explozia de culoare, iar razele soarelui invaluie incaperile.

Drept urmare, intreaga locuinta este marcata de transparenta: draperiile si perdelele grele, mate, catifeaua si covoarele groase sunt inlocuite cu materiale usoare, diafane, in timp ce pledurile din lana cedeaza locul unora subtiri, cu imprimeuri vesele.

Aspectul cel mai important il constituie paleta cromatica: aceasta este alcatuita din culori vii, cat mai puternice, care induc o stare de buna dispozitie.

Aducand natura in interiorul casei, aceasta va fi cufundata de nuante rosiatice, tonuri calde de roz si mov, verde sau chiar turcoaz. Aceste culori vor crea un spatiu primitor si relaxant, tonifiant si revigorant, favorizand echilibrul dintre starile interioare ale dumneavoastra si lumea inconjuratoare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Curentul stickerelor decorative a inceput sa ia amploare, in prezent, fiind disponibile in aproape toate hypermarketurile si centrele de bricolaj. Procurati-va, asadar, niste autocolante cu motive florale, pentru a-i conferi incaperii personalitate si a o inviora. Stickerele decorative nu numai ca sunt foarte accesibile, din punct de vedere financiar, ci sunt si usor de inlaturat, in cazul in care va hotarati sa va amenajati locuinta in spiritul verii.

Amenajati peretii cu tablouri sau fotografii cu flori, apelati la obiecte decorative in forma de pasari, greieri sau flori, pentru a reda atmosfera primaverii. Realizati perne decorative, draperii si huse pentru fotolii din materiale cu motive florale, tema ce se regaseste si in tendintele vestimentare din acest an.

Fiind primavara, florile nu trebuie sa lipseasca: lalele, crizanteme, zambile, frezii, oferta florariilor este foarte variata, asadar este ocazia perfecta de a profita de ea. In caz contrar, puteti apela la crengutele inflorite ale copacilor, realizand diverse aranjamente, sau puteti sa achizitionati mici ghivece cu flori, pe care le pictati, pentru a va bucura de ele o perioada mai lunga.

O masuta rotunda din fier forjat sau un balansoar reconditionat in aceeasi tema vor completa intregul decor. Cutiile decorative, impletite sau din carton imprimat, nu numai ca sunt o metoda de stocare ieftina si la indemana oricui, ci sunt si foarte placute la aspect. Nu in ultimul rand, inlocuiti abajururile lampilor cu unele cu motive florale, cat mai vesele, in vreme ce covoarele trebuie sa fie in culori vii, curajoase.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri