Niciodată nu a fost mai ușor să scapi de praf, păr de animale și alte lucruri care murdăresc camera. Ca să-ți fie mai ușor să alegi aspiratorul robot potrivit pentru tine, ți-am pregătit o listă cu 5 sfaturi. 

Nu ești sigură care aspirator robot este bun pentru tine? Nu ești singura. Aspiratoarele autonome au evoluat atât de mult în ultimii ani, încât este greu să alegi un model fără să eziți. Au trecut vremurile când roboții se loveau de picioarele meselor și parcurgeau camera la întâmplare. Acum unii învață pe măsură ce se deplasează și interacționează cu lucrurile din cameră, iar alții se golesc singuri atunci când rezervorul este plin. În funcție de producător și model, aspiratoarele au diferite funcții, care ușurează curățenia. Niciodată nu a fost mai ușor să scapi de praf, păr de animale și alte lucruri care murdăresc camera. Ca să-ți fie mai ușor să alegi aspiratorul robot potrivit pentru tine, ți-am pregătit o listă cu 5 sfaturi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat
  1. Ține cont de compatibilitate

Majoritatea aspiratoarelor robot de ultimă generație sunt compatibile atât cu Android, cât și cu iOS. Controlul se face printr-o aplicație de pe telefon, dar poți folosi și asistenți smart ca Google Assistant și Alexa pentru a da comenzi vocale. Există și aspiratoare care nu se conectează la alt dispozitiv, ci primesc comenzi direct prin interfața lor. Alege un aspirator robot de la Miele dacă vrei unul care se conectează ușor și inteligent la telefonul tău.

  1. Ia în calcul performanța de cartografiere și navigație

Sistemul de cartografiere a locuinței este o funcție unică a aspiratoarelor robot, care completează un sistem de navigație precis. Pe măsură de aspiratorul traversează camerele, creează hărți pe care le folosește apoi la fiecare curățare. Senzorii preciși permit la unele modele navigarea și localizarea obiectelor în același timp, astfel că aspiratorul știe perfect cum să se deplaseze. În funcție de capacitatea memoriei, robotul poate reține câteva sau mai multe suprafețe.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Cum să alegi componente pentru baia ta 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?
  1. Verifică puterea de aspirare

De obicei, aspiratoarele robot au 3 nivele de aspirare: ușor, mediu și maxim. Modelele premium au însă 4 nivele, ceea ce asigură o curățenie mai bună în anumite zone. Poți schimba tu puterea de aspirare sau poți lăsa aspiratorul să o schimbe automat, în funcție de suprafața pe care ajunge. Cu cât puterea de aspirare este mai mare, cu atât prețul modelului este mai ridicat. De asemenea, aspiratoarele puternice tind să fie mai zgomotoase.

  1. Ține cont de trecerea peste obstacole

Cu ajutorul senzorilor, programul de software de pe aspirator înregistrează și înțelege diferitele tipuri de obstacole care apar în fața aspiratorului. În funcție de setări, există roboți care evită mobila, picioarele scaunelor sau jucăriile. Cele mai avansate modele înțeleg și cablurile, șosetele și animalele de companie. Unele recunosc chiar și murdăria care a ajuns pe podea din litiera unui animal.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Chiar dacă pot depăși multe obstacole, aspiratoarele robot nu pot urca încă scări sau trece peste obstacole prea înalte. Totuși, unele modele pot trece peste lucruri de până la 1 cm. Este bine să nu ai prea multe suprafețe de înălțimi diferite, pentru că dăunează senzorilor și, în timp, aspiratorul își pierde funcționalitatea. În ce privește covoarele, cele mai multe aspiratoare robot la preț redus au dificultăți cu ele, de aceea este bine să alegi un model performant.

  1. Alege un aspirator personalizabil

Aspiratoarele robot moderne cu conexiune la telefon îți permit să adaptezi programul de curățenie cum vrei tu. Alege modele cu camere incluse, pentru a vedea de la distanță dacă totul este în regulă și pentru a selecta anumite zone în care vrei ca aspiratorul să insiste. De asemenea, orientează-te către modele care au aplicații complexe, cu ajutorul cărora poți selecta orice oră de începere și prioritiza anumite zone. Utilizarea trebuie să fie mereu simplă și intuitivă.

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Ghid pentru alegerea mobilierului interior Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Aspiratorul robot este un device util în orice gospodărie. Ține cont de sfaturile noastre pentru a-l alege pe cel mai bun.

Sursa foto: Photo by MART PRODUCTION from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri