19 Mai 2022 publicat în Casa-Gradina 3 share-uri

Livingul este camera în care petreci cel mai mult timp. De aceea, trebuie gândită astfel încât să fie atât practică, cât și primitoare. De la culoarea pereților și până la măsuța de cafea, fiecare detaliu al acestei camere trebuie să se îmbine perfect, pentru a-ți oferi atmosfera dorită.

Unul dintre cele mai importante elemente este pardoseala. Așadar, în acest articol îți vom prezenta niste sfaturi de care să ții cont atunci când îți amenajezi sau renovezi livingul.

Alege un material rezistent la zgârieturi

Când vine vorba despre pardoseala din living, ai o gamă largă de opțiuni din care poți alege. Iată câteva tipuri de pardoseală pe care le recomandăm:

Parchetul

Una dintre cele mai populare alegeri atunci când vine vorba de pardoseala din living, parchetul va oferi o atmosferă mai caldă și primitoare întregii încăperi.

Avantajul principal al acestuia este că vine într-o mulțime de nuanțe și texturi. Așadar, poți alege ușor una care să se potrivească fie cu pereții, fie cu alte elemente ce definesc designul din casa ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să alegi componente pentru baia ta Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Mai mult, dacă mergi pe o variantă din lemn masiv, nu te vei îngrijora în privința rezistenței și a durabilității acestui material. Lemnul masiv oferă o rezistență ridicată la uzură și, în același timp, un aspect unic.

Plăcile ceramice

Punctul forte al pardoselii din ceramică este că poate fi întreținută cu foarte puțin efort. Așadar, dacă ai copii mici care riscă să verse diferite lichide pe pardoseală, gresia e varianta ideală pentru livingul tău.

De asemenea, nu vei avea probleme în găsirea unor plăci ceramice potrivite, deoarece există modele pe toate gusturile – în stil rustic sau modern, mate sau glazurate.

Marmura

Chiar dacă e o variantă mai costisitoare, pardoseala din marmură va oferi livingului tău un plus de eleganță. Dacă aceasta e varianta cea mai potrivită pentru stilul tău de viață, ține cont de finisajul pentru care optezi. Un finisaj poros poate deveni greu de curățat și își va schimba aspectul în timp. Alege plăci perfect finisate și nu vei avea o problemă în transformarea livingului tău într-o încăpere de lux.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Alege culori care îți oferă atmosfera ambientală dorită

Culoarea e al doilea cel mai important aspect când vine vorba de alegerea pardoselii perfecte pentru livingul tău. Asta deoarece ea te va ajuta să creezi, în funcție de dimensiunea livingului, senzația unei încăperi mai spațioase.

Dacă livingul tău e mic, nuanțele deschise – precum bej, alb, sau gri – îl vor face să pară mai mare și mai aerisit. În schimb, dacă livingul tău e mare, poți opta pentru nuanțe mai închise, precum gri sau negru. Avantajul acestora este că te vor ajuta să obții un aspect interior deosebit și luxos.

Pardoseala pe care o alegi pentru livingul tău trebuie să fie un element care oferă unicitate încăperii, iar ție, confortul pe care ți-l dorești. De aceea, materialul și culoarea acesteia sunt criteriile de bază în luarea deciziei potrivite.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Așadar, fie că alegi parchetul sau marmura atunci când vine vorba de material, ai grijă ca acesta să se potrivească cu rutina ta zilnică, dar și cu stilul personal.

Sursă foto: Unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri