Masa de Revelion este o adevarata provocare pentru fiecare dintre noi, mai ales daca dorim sa ne impresionam invitatii. Desigur, amenajarea locuintei si mesei de Revelion nu difera cu mult fata de cele specifice Craciunului, insa sunt necesare cateva schimbari de decor. Puteti incepe prin a renunta la obiectele decorative cu reni sau Mosi Craciun si sa inlocuiti culoarea rosie, specifica Nasterii Domnului.

Amplasati boluri transparente cu margele de dimensiuni diferite, petale de flori si apa, in care asezati cate o lumanare plutitoare. Aveti in vedere sa nu lipseasca platourile cu fructe, iar cosulete cu paine sa fie suficiente si la indemana fiecarui invitat. In cazul in care nu aveti la dispozitie sfesnice, puteti aseza pe un platou cu sclipici sau confetti aurii ori argintii mai multe lumanari de dimensiuni diferite. Nu in ultimul rand, punctul focal il constituie centrul mesei, asadar este foarte important aranjamentul pentru care optati.

In linii mari, intregul decor al mesei de Revelion trebuie sa va poarte amprenta, sa va dezvaluie personalitatea si, conform principiului “less is more”, va trebui sa aveti grija sa nu exagerati cu decoratiunile. Acestea fiind spuse, va dorim un an nou plin de realizari!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri