Nu numai ca adera si se aplica rapid, are o rezistenta indelungata si este usor de intretinut, ci tapetul se poate adapta la orice dimensiuni, dand dovada de originalitate in ceea ce priveste pattern-urile si imprimand camerei respective un aspect unic.

Criterii de achizitionare si aplicare a tapetului

Atunci cand achizitionati un tapet, trebuie sa aveti in vedere stilul in care doriti sa amenajati incaperea. Acesta trebuie sa se potriveasca cu stilul mobilierului si cromatica incaperii si sa se afle in consonanta estetica cu intregul ansamblu. In cazul in care doriti un model in dungi, flori, forme geometrice, ornamente abstracte sau frunze stilizate, va trebui sa tineti cont de faptul ca acesta este deja un element dinamic si nu trebuie sa mai incarcati camera cu multe accesorii.

O alternativa ar fi sa il utilizati pentru un singur perete, ca si punct focal al incaperii. Aceasta solutie este buna si in cazul in care camera este de dimensiuni mici, pentru a crea adancime, modelele mari potrivindu-se suprafetelor largi.

Peretii vor fi curatati de var inainte de aplicarea tapetului. Daca modelul acestuia este mare, se va incepe montarea din centrul peretului, pentru ca pattern-ul sa aiba continuitate. In caz contrar, lipirea se incepe din colt. Indiferent de modelul ales, tapetul ii va conferi casei dumneavoastra un aspect animat si personalizat, dainuind in timp mai bine de 20 de ani. Fie ca doriti o incapere minimalista, moderna sau clasica, un astfel de produs se poate adapta atat unui apartament de bloc, cat si unei vile.

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri