Pentru intretinerea masinii de spalat ar trebui sa incepi prin a efectua un ciclu de spalare doar cu apa fierbinte. De asemenea, este important sa iti cureti frigiderul periodic. In curatarea aragazului, bicarbonatul, otetul, sarea si sucul de lamaie sunt aliatii tai.

Pentru cei mai multi dintre noi, bucuria sarbatorilor este "umbrita" de corvoada curateniei generale, insa cu o abordare organizata si detaliata, aceasta poate fi dusa la bun sfarsit mult mai usor.

In cele ce urmeaza vei gasi cateva trucuri practice pentru curatrea in profunzime a electrocasnicelor... Nu trebuie sa le uitam cand vine vorba din a face din curatenia de iarna un lucru placut... Mai multe informatii despre utilizarea inteligenta si curatarea electrocasnicelor gasesti pe www.arcticpentrutine.ro


1. Este foarte important sa iti cureti frigiderul periodic, insa acum, mai mult ca oricand, trebuie sa faci acest lucru temeinic. Inainte sa treci la treaba, incepe prin a indeparta rafturile interioare ale acestuia. Te gandeai ca atat interiorul frigiderului cat si cel al congelatorului pot fi curatate cu o solutie de apa cu detergent de vase, actionand cu miscari verticale de sus in jos?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Poti aplica aceeasi metoda si pentru curatarea rafturilor, un truc practic fiind sa nu folosesti manusi de cauciuc pentru cele din sticla. Este la fel de simplu sa cureti si exteriorul. Poate ar trebui insa sa insisti asupra garniturilor de cauciuc, deoarece mizeria depozitata in timp poate duce la deteriorarea lor. Inainte de a reaseza alimentele la locul lor, sterge spatiile curatate cu o laveta uscata pentru a indeparta orice urma de umezeala care ar putea favoriza aparitia mucegaiului.

2. Acorda-i un pic mai mult timp aragazului de data aceasta si se va simti vedeta bucatariei. Bicarbonatul, otetul, sarea si sucul de lamaie sunt aliatii tai. In combinatie cu otet alb distilat sau cu suc de lamaie, foloseste bicarbonatul pentru a curata strasnic cuptorul, si vei vedea ca daca acesta este un pic cald, orice urma de grasime va disparea imediat. La fel vei proceda si daca alegi sa inlocuiesti bicarbonatul cu sarea. Gratarelor cuptorului, care au zone innegrite ce persista, le poti reda stralucirea punandu-le in chiuveta cu apa calda si cu ¼ amoniac, nu inainte de a te asigura ca spatiul este bine ventilat.

3. Curatenia trebuie intotdeauna sa inceapa din profunzime. Tocmai de aceea pentru intretinerea masinii de spalat ar trebui sa incepi prin a efectua un ciclu de spalare doar cu apa fierbinte, fara haine inauntru, si cu o cantitate normala de detergent. Depunerile de detergent sau balsam de rufe pot fi inlaturate foarte usor cu apa fierbinte si putin suc de lamaie (sau cu doua cesti de otet).

Raspandeste stralucire pretutindeni in casa ta! Simplu, nu-i asa?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri