Putina lume stie ca frigiderul poate deveni locul preferat al bacteriilor. Vestea buna este ca poti evita ca acest lucru sa se intample daca aranjezi eficient alimentele in frigider si il cureti la timp.

Specialistii Arctic ofera pe www.arcticpentrutine.ro cateva sfaturi utile despre cum sa aranjam alimentele in frigider si cum sa ne asiguram ca avem un frigider curat.

  • Aranjeaza alimentele in functie de tipul lor - fructe, legume, lactate, gustari - si de marime. Acest lucru te scuteste de pierdere de timp, nervi si surprize neplacute, de genul: branza mucegaita intr-un colt uitat.
  • Alimentele nepreparate termic (de exemplu, carnea proaspata sau cruditatile nespalate) nu trebuie asezate alaturi de mancarea gatita, fiindca pot transmite bacterii si microbi care sa o contamineze.
  • Daca ai copii, aloca fiecaruia un spatiu "personalizat" pe rafturi. Spre exemplu, fiecare prichindel poate avea recipientul sau, plin cu bunatati sanatoase. In acest fel, poti sa si controlezi ce mananca nazdravanii.
  • Calitatea recipientelor in care pastrezi alimentele este deosebit de importanta, atat pentru pastrarea prospetimii acestora, cat si pentru confortul tau: un recipient de calitate are o durata de viata mai lunga.
  • Este recomandat sa asezi pe rafturile superioare mancarea gatita, iar pe cele inferioare, alimentele nepreparate termic si cruditatile.
  • Lasa spatiu in jurul alimentelor, pentru ca aerul rece sa poata circula liber, racindu-le uniform pe toate si mentinand temperatura adecvata. Nu uita ca un frigider plin ochi risca sa se transforme intr-o adevarata "bomba bacteriologica".

Iata cateva trucuri utile pentru o buna curatare a frigiderului de pe noua platforma online www.arcticpentrutine.ro dedicata folosirii si îngrijirii inteligente a produselor electrocasnice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Leagăn pentru toată copilăria THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei
  • Primul pas este sa scoti frigiderul din priza si toata mancarea din el, dupa care sa triezi ce produse alimentare pastrezi si la care poti renunta. Vei gasi cu siguranta multe produse expirate sau alterate, cateva poate pe care nu le-ai mai atins de luni de zile. Pastreaza doar ceea ce stii ca vei manca sigur si pune alimentele într-un loc racoros pana termini de spalat frigiderul.
  • Îndeparteaza rafturile si sertarele si spala-le cu apa calda si detergent de vase. Ai grija sa lasi rafturile din sticla sa ajunga la temperatura camerei înainte de a le spala, pentru a evita craparea sau deteriorarea lor. Pentru ca rafturile de sticla pot deveni alunecoase atunci cand sunt ude, recomandarea expertilor Arctic este sa porti manusi de cauciuc atunci cand le speli.
  • Curata interiorul frigiderului cu apa si detergent de vase de sus în jos pentru a evita sa murdaresti la loc partile pe care tocmai ce le-ai spalat.
  • Foloseste o laveta uscata si curata pentru a sterge interiorul frigiderului. Asigura-te ca nu ramane nicio urma de umezeala altfel se poate forma mucegaiul în frigider.
  • Este vremea sa reasezi alimentele în frigider, asigurandu-te ca sunt asezate în locuri curate.
  • Repeta aceeasi operatiune si pentru congelator si exteriorul frigiderului.

Simplu, nu-i asa?

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Pentru mai multe informatii despre utilizarea inteligenta a electrocasnicelor intra pe www.arcticpentrutine.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri