14 Mai 2021 publicat în Casa-Gradina 7 share-uri

Colaborarea cu o echipă de profesioniști poate deveni cea mai bună soluție deoarece îți permite să te relaxezi mai mult în acest proces, dar și să primești recomandări avizate.

Amenajarea unei case noi este o treabă serioasă pentru orice persoană. Chiar dacă ești pasionată de design de interior, este posibil să nu ai suficient timp să te ocupi de tot ceea ce presupune gândirea decorului, achizițiile și alte detalii importante pe care le poate superviza un designer. Colaborarea cu o echipă de profesioniști devine cea mai bună soluție în astfel de momente, deoarece îți permite să te relaxezi mai mult în acest proces, dar și să primești recomandări avizate. Iată și mai multe motive pentru care merită să angajezi o echipă de designeri de interior:

Poate reda designul pe care ți-l imaginezi

Uneori poți avea idei bune și creative, dar nu le poți transforma în realitate cu ușurință din diferite motive. Un designer de interior este chiar persoana care poate face acest lucru pentru tine. În prima perioadă a colaborării va trebui să-i oferi detalii despre cum îți imaginezi că va arăta locuința ta, ce culori, finisaje și accesorii vrei să folosești, iar designerul va crea un moodboard pe baza preferințelor tale. Acesta va include chiar și obiectele decorative. Este important să oferi cât mai multe detalii și să decizi din timp ce vrei să instalezi în locuința ta. Caută inclusiv chiuvete bucatarie așa cum îți dorești, în funcție de formă și material. Echipa de design se va ocupa mai apoi de achiziționare, montare și de finalizarea întregului proiect. Informațiile pe care le primește de la tine trebuie să fie cât mai clare, dar dacă nu ai suficientă inspirație, designerul va reuși să-ți facă propuneri potrivite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Are experiență

Experiența, în special când vine vorba de achiziționat mobilier de la furnizori de încredere și alte piese esențiale, este una dintre cele mai mari calități ale unui designer. Nu doar că știe ce să aleagă pentru ca locuința ta să arate perfect la final, dar are și cele mai bune surse și știe cum să gestioneze situațiile ce pot apărea pe parcurs, chiar și pe cele neașteptate. Acest lucru ți-ar lipsi dacă alegi să te ocupi singură de amenajarea unei case sau a unui apartament de la zero. Colaborarea cu un designer sau cu o echipă este o investiție pe care trebuie să ți-o permiți, dar care merită. Designerul de interior te va ajuta să stabilești bugetul, în funcție de produsele pe care ți le dorești, și poate veni cu recomandări sau alternative mai ieftine ale elementelor pe care le visezi în casa ta.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Îți oferă o perspectivă în cunoștință de cauză

Un designer de interior este acreditat prin cursuri, îți poate arăta diploma și nivelul pe care l-a dobândit în urma calificării. În acest fel poți să te bucuri de sfaturi venite dintr-o perspectivă teoretică, nu doar pur estetică. Poate fi vorba de layout-ul unei încăperi, de culorile pe care poți să le combini fără a sufoca atmosfera și de geometria spațiului din casa ta. Majoritatea designerilor de interior colaborează cu experți în randări 3D și îți pot oferi o imagine foarte clară a felului în care va arăta locuința ta după amenajare. De asemenea, designerii de interior pot deveni consultanți atunci când vrei să renovezi în totalitate amenajarea demodată a unei locuințe, inclusiv dacă vrei să faci mai mult spațiu și să demolezi pereți. Un astfel de proiect de anvergură are nevoie de părerea unui expert înainte de a trece la fapte.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Colaborarea cu un designer de interior îți va aduce beneficii, chiar dacă investiția va fi una puțin mai mare. Un ochi specializat în acest domeniu nu va putea decât să îți depășească așteptările.

Sursă foto: Photo by Max Vakhtbovych from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri