De unde trebuie sa pornim redecorarea intr-o locuinta modesta? In primul rand trebuie sa facem o lista clara cu tot ceea ce nu ne mai trebuie din casa. Sa fim sinceri, in orice locuinta exista corpuri de mobilier care ascund accesorii si haine pe care oricum nu le mai purtam si nu le mai folosim.

Intr-o garsoniera (chiar si intr-un apartament de doua camere) dormitorul este si living, si dinning, si birou. Un motiv in plus sa renuntam la accesoriile pe care nu le mai folosim. Intr-o astfel de camera avem clar nevoie de o canapea de doua locuri extensibila, cu design delicat, si un pat rabatabil (sau doua in functie de necesitati).

Pentru alte accesorii putem apela la rafturile si dulapioarele suspendate, cu usi inchise, si la corpuri pe colt. Intr-adevar, nu suplinesc trei sifoniere si o biblioteca insa nu le putem avea chiar pe toate! Puteti incerca si ideea scaunelor tip chaise - longue si pe cea a puff-urilor. Imposibil sa nu gasiti ceva potrivit marimii si spatiului de care dispuneti.

Si in privinta baii putem face cateva schimbari: peretele cu usa poate fi realizat din caramida de sticla. Veti obtine mai multa lumina naturala si daca folositi si finisajele potrivite, baia dumneavoastra va arata foarte bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Pe langa toate aceste schimbari, trebuie sa alegem si nuante cromatice calde, combinatii placute, covoare mici si simple, perdele vaporoase prinse pe toata inaltimea peretelui, corpuri de iluminat cu design simplu si obiecte decorative putine si cu dimensiuni mari.

E foarte important ca, inainte de a face toate aceste schimbari, sa ceri si sfatul unui specialist, sigur acesta va veni si cu alte solutii, potrivite spatiului in care locuiesti tu! Succes!

Sursa: condo.ro

Citeste si alte articole pe condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Refugiu in mijlocul naturii

15 modele de perdele

Cum decoram in stil baroc?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri