Ți-am pregătit câteva idei pe care le poţi pune în aplicare, pentru a obține un living cu un look sofisticat şi elegant, fără să faci prea multe cheltuieli.

Atunci când vrei să-ţi amenajezi livingul, una dintre cele mai mari provocări este bugetul. Probabil îţi doreşti o încăpere ca în revistele de design interior, însă o astfel de investiţie ar fi destul de mare, deoarece mobilierul şi materialele pot fi destul de scumpe. Tocmai de aceea, îţi venim în ajutor cu o soluţie perfectă pentru amenajarea livingului tău, astfel încât să te încadrezi în bugetul pe care îl ai. 

Pentru început, încearcă să optezi pentru mici modificări, care să iasă în evidenţă şi să ofere o notă originală întregii încăperi. Iar dacă nu ştii de unde să începi, ţi-am pregătit câteva idei pe care le poţi pune în aplicare, pentru a obține un living cu un look sofisticat şi elegant, fără să faci prea multe cheltuieli.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Schimbă culorile

Dacă vrei să reamenajezi livingul şi ai un buget redus la dispoziţie, poţi începe prin schimbarea culorilor din încăpere, care vor schimba foarte mult aspectul camerei. Iar pentru o astfel de schimbare nu este neapărat nevoie să zugrăveşti, ci doar să adaugi câteva pete de culoare, care să transforme atmosfera din cameră. 

Spre exemplu, poţi să realizezi diferite desene pe un perete, sau poţi să lipeşti stickere cu o anumită tematică. De asemenea, poţi vopsi un singur perete într-o nuanţă preferată, astfel încât să adaugi puţină culoare întregii încăperi. De asemenea, poţi alege un covor cu o nuanţă inedită, care să atragă atenţia imediat. Acum găseşti covoare pentru living, într-o gamă foarte variată de modele, astfel încât vei găsi cu siguranță unul potrivit pentru locuinţa ta.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Recondiţionează mobilierul

Dacă bugetul nu îţi permite să schimbi piesele de mobilier din living, poţi să le recondiţionezi, dacă este nevoie. Alege să vopsești scaunele sau dulapurile în culori vii sau aplică materiale pe mobila din lemn, pentru un design chic sau vintage. De asemenea, la capitolul recondiţionări, cel mai bun truc este să adaugi picioare unor piese de mobilier care stau direct pe podea. Astfel, vei  lărgi vizual spaţiul din cameră şi vei crea o nouă imagine. O astfel de investiţie este minimă, iar efectul este deosebit.

Creează decoraţiuni

Pentru a economisi bani, poţi să îţi faci acasă propriile decoraţiuni, care îți vor înfrumuseţa locuinţa. Spre exemplu, poţi folosi sticle sau borcane goale, în care să introduci instalaţii cu beculeţe, pe care le poţi amplasa pe pervazul ferestrei sau în anumite colţuri ale camerei. De asemenea, dacă ai o mulţime de fotografii din vacanţe, le poţi prinde pe o sfoară şi poţi decora pereţii cu câteva ghirlande. Sau poţi pune fotografiile în rame de lemn, pentru a le aşeza pe rafturile libere din bibliotecă.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Foloseşte perne decorative

O metodă simplă de a schimba aspectul livingului este accesorizarea încăperii cu perne decorative. Aşa că poţi alege pentru living câteva perne într-o culoare contrastantă cu cea a canapelei. Îţi recomandăm să alegi perne și diferite obiecte decorative care să aibă imprimeuri vesele şi culori vii, astfel încât să anime cât mai mult atmosfera din încăpere.

Luminează încăperea

Dacă ţi se pare că totul este înghesuit şi că atmosfera din living este una sufocantă, poţi apela la câteva trucuri pentru a lumina încăperea şi pentru a mări vizual spaţiul din cameră. De exemplu, oglinzile adaugă un plus de luminozitate unei camere, iar obiectele decorative în nuanţe metalice, precum argintiu, auriu rose sau cupru oferă un aer preţios încăperii. 

Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

De asemenea, este important ca livingul să aibă cât mai multă lumină naturală, aşa că evită să blochezi ferestrele cu draperii în nuanţe închise. Încearcă să optezi pentru perdele transparente, în nuanţe deschise, pentru a maximiza lumina din încăpere.

Acestea sunt doar câteva dintre ideile de amenajare cu bani puţini pe care le poţi pune în aplicare pentru a-ţi transforma livingul într-o oază de linişte şi relaxare. Încearcă să alegi culorile potrivite şi să faci alegeri cât mai creative, astfel încât să te bucuri de un rezultat inedit.

Foto: Photo by Devon Janse van Rensburg on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri